Predam DAT pasky 3ks : (1x nepouzite Sony v originalnom obale, 1x DDS paska ktora sa ale da bezne pouzivat ako DAT, myslim ze ma 180min a jedna DemoMaster Tape Denon 20min ale v dost pouzitom stave,ten pridavam len do poctu) Cena : 15e vratane posty, pripadne este mensia dohoda. len spolu. Predavam aj inde a vyhradzujem si pravo nepredat. Foto v pripade zaujmu
Sony je Profi DAT paska nevybalena co sa bezne predava za 10-15e kus, konkretne to je PDP-50C DDS je... mrknem sa a dam aj hned foto. DDSka by mala byt 1, ma DDS a 4pasky ak ma pamat neklame tak a oznacovali DDS-1. Denonka je R-20DM Foto mam v mobile a nemam tu USb kabel, tak sa zachvilku pripojim na net z mobilu a upnem to, ak treba ok? len jeden je DDS, ostatne su orig.DATky.
Ani netreba, zabalenu PDP-95C som kupil pred par mesiacmi.. Dufal som, ze to je nejaka klasika, co by sa mi hodila do zbierky.. DDS mam viac, tie som kupil cca po 10-12 € / 5ks..
oukey, chapem Inak mimochodom ak by si ich chcel viem pustit za 10e vratane posty za vsetky. Ja som svoju DAtku predal s ostatnymi paskami a tieto ostali.