P: BAZOS TOPovacie poukážkyPredám TOPovacie poukážky na http://www.bazos.sk.Cena jednej poukážky je 1,20 €.Topovanie znamená zvýhodnenie pozície inzerátu. Inzerát môžete topovať kedykoľvek, stačí kliknúť na odkaz Smazať/Editovať/Topovať v dolnej časti Vášho inzerátu. Pri topovaní sa posúva čas inzerátu, teda čas inzerátu = čas vloženia + topovaný čas. Prvá poukážka posúva inzerát o 7 dní dopredu. Počet topovaných dní však so vzrastajúcim počtom poukážok klesá. TOPovacie poukážky slúžia aj na vloženie inzerátu do sekcie Práca a Služby.Prvá poukážka posúva inzerát o 7 dní.Druhá poukážka posúva inzerát o 6 dní (celkom o 13).Tretia poukážka posúva inzerát o 5 dní (celkom o 18).Štvrtá poukážka posúva inzerát o 4 dni (celkom o 22).Piata poukážka posúva inzerát o 3 dni (celkom o 25).Šiesta poukážka posúva inzerát o 2 dni (celkom o 27).Siedma a každá ďalšia poukážka posúva inzerát o 1 deň (celkom o 28). Do vypredania zásob.Spôsob platby je zaslanie peňazí na účet. V prípade známych tvári tohto fóra zasielam poukážky ako prvý, inak vyžadujem platbu vopred. p-bazos-topovacie-poukazky-vt170173.htmlz akeho dovodu si si zalozil duplicitny ucet? Bohužiaľ, pozabudol som heslo na email a aj na účet na fóre. Avšak nikdy som pri obchodovaní nemal s nikým problém. A ako uvádzam, nie je problém zaslať známym ľudom z fóra poukážky vopred. ale taketo veci mas riesit cez vedenia fora a nemas tu jediny takyto ucet, mas tu este dalsi, na ktorom si bol vcera prihlaseny Brmbo, využívam notifikáciu cez email, a ani k druhému účtu nemám email, preto som sa rozhodol k založeniu nového. Viem, že sa máš starať o poriadok na fóre, no pri obchodoch so mnou bola vždy obojstranná spokojnosť, preto dúfam, že moja zábudlivosť neohrozí môj ďalší predaj. BP na tento ucet, ostatne dva ban a nabuduce ries taketo veci cez vedenie fora UP! UP! UP! 10 kuskov by som si zobral Písal som ti SS či je to stále aktuálne, ak áno, zasielam ti dopredu kódy cez SS. poslal som ss bral som 2 poukazky, potvrdzujem funcnost, obratom som poslal peniaze, za mna vsetko v poriadku Potvrdzujem, peniaze od JanSpasitel dorazili na účet. Taktiež som zaslal 10 kódov používateľovi hopkok. U mna poukazky v pohode, zajtra poslem love. Kúpené, odskúšané a všetko v poriadku Peniaze od užívateľov kashel a hopkok na účte. Ďakujem za obchod.Stále aktuálne! mne mozes kludne dalsich 10ks poslat Ahoj , je to ešte aktuálne ? Mal by som záujem každý mesiac o 20-30 kusov.Ďakujem Ďalšie poukážky zaslané používateľom hopkok, kashel a notfake.Stále aktuálne. Platby prijaté.Stále AKTUÁLNE! UP! Potrebujem dnes 2,akú máš banku? Tatrabanku, no musím ťa sklamať, ďalšie poukážky budú až v novom mesiaci. Takže zatiaľ predaj pozastavený. nazdar, mas dalsie poukazky? Zaujem o 20ks Zdravim šefe, mame este nejake poukazky? Zdravím, bohužiaľ, zatiaľ nie. ...
P: BAZOS TOPovacie poukážky |