Hm, tak ja som volal na technicku podporu a vysvetloval typkovi svoj problem, avsak okrem "neviem preco by vam to nemalo fungovat" a "poradim sa s kolegom a zavolam vam spat" (jasne, ze nezavolal) som sa nic nedozvedel. -.-
Skusil som teda doma este cosi porobit, napr. zapojit netovy kabel nie do routera, iba rovno do PC a veruze som sa opat mohol dostat na providerov web (vdaka Bohu aspon za web mail) a tiez sa pripojit na DC hub. Chyba v Outlooku vsak pretrvala, co ma dost prekvapilo.
Ked som kabel zapojil iba do routera a do velkeho PC som ho neprepajal, na notebooku zmena nenastala ziadna - outlook neprijima/neodosiela, DC ani extel.sk nefunguju...
Tuto este hlaska aj z Officu 2007 na notebooku, aj ked v principe to iste co na hlavnom PC:
Kód:
Úloha xxx@extel.sk - odosiela sa ohlásila chybu (0x800CCC0D): Nie je možné nájsť e-mailový server. Vo vlastnostiach konta skontrolujte správnosť informácií o serveri.
Úloha xxx@extel.sk - prijíma sa ohlásila chybu (0x80040900): Zadaný názov servera sa nedá na sieti nájsť (môže byť dočasne mimo prevádzky). Skontrolujte, či ste v režime online, a či je názov servera správny.
Rady?