mikhayl3 píše:
Tiez by som mal zaujem o ten acer, preto ma dost zaraza nechut ostatnych k nemu. Viem ze starsie modely mali otrasne spracovanie, no tie novsie vyzeraju ma tom lepsie.
Mozte mi vysvetlit, kde je problem v ich servisovani?
Aby bolo jasne, nikto nenaraza na spracovanie NB Acer, pretoze to je +- take iste, ako u konkurencnych NB. Jediny problem tejto znacky je servis. Moze sa ti vklude prihodit, ze pripadnu zavadu budes musiet reklamovat na 5x a zaklazdym ti pride NB v povodnom, so zavadou pretrvavajucom stave. A tera si zober pripad, ze kupis NB za 30 tisic a budes ho mat 5x behom pol roka v servise, teda akoby si ho pol roka nemal. Vies co sa stane s NB za pol roka? Klesne jeho hodnota na 3/4 az 2/3. = financna strata pre teba za cas, ktory si ho nemohol pouzivat.

A to, ze aceraci neradi pristupia k odstupeniu od kupnej zmluvy (inak povedane vratenia $ po 3 reklamaciach) vieme tiez svoje.
Ake "skvele" skusenosti maju ludia so servismi si najdes v pohode na nete, nie jeden clovek dokonca zalozil webstranku na zaklade svojich negativnych skusenosti. Takze dobre si to premysli.