Chcel by som vylepšiť trošku 4-ročný PC a poterbujem radu aké komponenty s ktorými idú dohromady. Chcem vymeniť dosku, procesor, ramku a grafiku. Je k tomu treba ešte niečo? ( chladiče...atď). Zvukovku mám teraz na doske, je to tak aj u nových? Poradte mi nejaké vhodné komponenty (lacné), čo by boli dobré aj na hry. Nechcem zatiaľ nový comp.
Toto tam mám teraz:
MB - ECS K7S5A
procesor - AMD Duron 900
chladič - Titan D3TB
pamäť - SDRAM 256 PC 133
HDD - 80Gb
Grafika - ATI Vivo 32Mba
...atd.
Môžem mať aj dve grafiky?, pretože túto by som si chcel ponechať (má video vstup)
doska procesor ramka a grafika to je cely novy pc akurat tam das stary hdd, daj sem limit kolko do toho chces dat, a 2 graficke mat nemozes, nova graficka bue mat tiez video vstup
_________________ “We're in a giant car heading towards a brick wall and everyones arguing over where they're going to sit.” -David Suzuki
To čo si napísal je v podstate nový komp, vga, ram, mb a cpu sú hlavné časti kompu... a aj najdrahšie, takže na tvojom mieste by som nešpekuloval, a kúpil nový okomp, tej šunky sa čo najskôr zbaviť... dnes sa dá poskladať lacno a výkonne
doska procesor ramka a grafika to je cely novy pc akurat tam das stary hdd, daj sem limit kolko do toho chces dat, a 2 graficke mat nemozes, nova graficka bue mat tiez video vstup