Zdravim mam 10 rocny ntb toshiba satellite L300 cudujem sa ze este ide.....ale pred par dnami mi chcelo opravit windows tak som dal...neuspesne...tak ze idem win nanovo nainstalovat (trvalo mu strasne dlho spustit samotnu instalaciu) a neslo mi formatovat ani vytvorit particiu disku tak som to skusal cez cmd a vyhodilo mi toto...myslite ze to uz vzdal?
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
Kontrola smartu neviem co je ale cez instalacku winu kde sa vytvaraju particie to neslo ani format ani zmazat particiu ale teraz tam ukazuje uz len jednu polozku nevyhradene miesto....pretoze sa mi ho podarilo formatovat cez cmd pred instalaciou ale dalej sa neviem pohnut
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
Po 10 rokoch... Aj na mesiac ho mohlo odpáliť... Ako ostatný v cristal disk alebo v niečom kuknúť na SMART skontrolovať sektory... Alebo takto skus to formátnuť cez iný OS ci už ako písal 4040 alebo Gparted ak sa nepodarí tak sa s tým ani nenatahuj rovno ho vytiahni a vyhadzuj
_________________ ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI II, AMD RYZEN 7 5700G, Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 PCIe3 500GB,DIMM DDR4 32GB 3600MT/s CL16 (Kit of 2) 1Gx8 KINGSTON FURY Renegade Black Xiaomi POCO X3 6GB/128GB
Takze skusal som ten program AOEMI NA dobrom ntb a tam mi test urobilo za ani nie minutu a vsetky stvorceky boli zelene, na tej toshibe to vyzera takto
Takze HDD nas opustil Co sektor to zly uz ich je 50. Dakujem vam za radu na tento soft.
Hdd vymeneny problem vyrieseny ...dakujem vam za rady len skoda ze aomei nezobrazuje cinnost hdd v hodinach celkom by ma zaujimalo kolko ma ten hdd nalietane co viem dokaze to crystal disk ale ten uz na starom hdd neotvorim, skoda...este raz vdaka
V SMART info je celkový počet hodín, počet zapnutí, vypnutí, zachytené otrasy atd. Nájdeš aj vo free HDTUNE255 a ja odporúčam a dávam ľuďom do kompíkov CrystalDiskinfo - ak sa čosi disku deje - oznámi...
_________________ ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI II, AMD RYZEN 7 5700G, Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 PCIe3 500GB,DIMM DDR4 32GB 3600MT/s CL16 (Kit of 2) 1Gx8 KINGSTON FURY Renegade Black Xiaomi POCO X3 6GB/128GB
Rozumiem len tu sa jedna o to aby ten program sam seba dokazal hodit na usb a stat sa bootovatelnym pretoze mne sa nedalo do winu ani dostat ani safemode