Servuste,
mám taký problém, že jedného úžasného dňa mi z ničoho nič na zlomok sekundy počas prehliadania stránky zatrhlo obraz, sekol zvuk a potom šlo všetko ďalej, a odvtedy mám problém s PC. mal som vtedy nahodenú vistu, aktualizovaný windows aj defender, nahodený ESET, takže v hávedi problém zrejme nie je. tak som s tým chvíľu žil a snažil sa kadejakými ladiacimi programami dať PC dokopy. jeden to troška zmiernil, lenže hry, s ktorými som problém nemal, zrazu sekajú/trhajú, niekedy je problém aj pri vykresľovaní plochy, že vidím ako mi potrháva niekedy obraz. keď som vymazal ovladač na grafiku, tak sa sekanie pri vykresľovaní rolovanej stránky zhoršilo, ale aspoň mi pri tom nesekal zvuk
tak som pred nejakým časom nahodil Seven v domnení, že problém bol asi vo Viste. tak celý natešený som nahodil ovladače a pustil Mafiu 2. a sklamanie prišlo hneď na začiatku. už aj intro video mi seká, menu seká, tak som hru ani nepúšťal. a ostatné hry ani nemienim inštalovať.
a bavil som sa s kamarátom, tak mi vravel, že asi odchádza grafika. jemu sa to tak stalo. síce na staršom PC, ale predsa. blbo sa to počúva, ale nechcem mať počítať len na parádu a nemôcť si ho užívať. myslíte, že môže byť problém v grafickej?