[ Príspevkov: 8 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.09.07
Prihlásený: 30.11.11
Príspevky: 143
Témy: 37 | 37
NapísalOffline : 28.04.2009 22:57 | Odchytenie refreshu

Čaute ľudia.

Má niekto nápad ako v php zaznamenať to, že niekto klikol na refresh? Že sa prosto načítala rovnaká stránka zas a znova, dajme tomu 10 krát za sebou?

Dúfam že som to napísal zrozumiteľne, ak nie, hneď ma zjazdite.

Dík


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odchytenie refreshu

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 28.04.2009 23:16 | Odchytenie refreshu

Cez session, na stránke linuxsoft.cz je seriál o php a v časti, kde učia sessions je skript presne na to ;)


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.09.07
Prihlásený: 30.11.11
Príspevky: 143
Témy: 37 | 37
Napísal autor témyOffline : 28.04.2009 23:55 | Odchytenie refreshu

Aké pekné, elegantné a jednoduché:) Vďaka.

Pre ďalšie generácie-stačilo dodať toto:
Kód:
session_start();
session_register("stranek");

if(isset($_SESSION["stranek"])) ++$_SESSION["stranek"]; else $_SESSION["stranek"]=1;

echo "<BR>Počet navštívených stránek po návšteve: ".$_SESSION["stranek"];


No ako vyriešiť to, aby som to časovo obmedzil. V podstate taký filter- Ak stranek je viac ako 50 za jednu minutu tak zapis do databazy ip nap.

To s tym zapisom a tak to je v pohodke, len to casove obmedzenie ma nenapada...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odchytenie refreshu

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 29.04.2009 0:02 | Odchytenie refreshu

Nechápem, čo chceš časovo obmedzovať ako by to malo fungovať a na čo by to malo slúžiť.


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.09.07
Prihlásený: 30.11.11
Príspevky: 143
Témy: 37 | 37
Napísal autor témyOffline : 29.04.2009 0:15 | Odchytenie refreshu

no v podstate by som chcel vytvorit taky priznakovy filter v systeme pre banerovu reklamu. Ako osetrenie proti vychcancom ktory si samorefreshovanim chcu nahromadit kredyty za impresie bannerov.

A ked niekto refreshne stranku viac ako 50 krat za minutku tak to je dost jasny priznak toho ze to je neprirodzene.
V takom pripade by som prosto zapisal ip toho kto to na inkriminovanej stranke robil a porovnal s ip majitela webu.

Dufam ze ucel som popisal jasne.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Odchytenie refreshu

Registrovaný: 29.10.07
Prihlásený: 12.06.17
Príspevky: 1408
Témy: 28 | 28
Bydlisko: Bratislava
Vek: 36
NapísalOffline : 29.04.2009 8:13 | Odchytenie refreshu

Dam ti maly tip. IP zapisuj vzdy. A aj cas. No a kredit narataj iba ak je IP jedinecna, alebo je medzi aktualnym a ulozenym casom aspon X hodin.
Je rozumejsie zabranit pochybnemu hromadeniu kreditov ako to povolit a spatne vyhodnocovat kto to zneuzil.


_________________
PC: OS: Windows 10 (64bit) CPU: INTEL Core i5-4440 GPU: ASUS ATI R9280X RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz MB: MSI B85-G43 Gaming HDD: Seagate 1TB HDD Barracuda SSD: SAMSUNG 120GB HDD 840 EVO CASE: COOLERMASTER N400
Mobil: OS: Android 4.4.2 Model: LG G2 D802 16GB
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Odchytenie refreshu

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 29.04.2009 9:49 | Odchytenie refreshu

V inom jazyku, chceš rátať unikátne impresie.

Čo takto použiť OpenX? Je to opensource reklamný systém, veľmi jednoduchý a zároveň prepracovaný, robí krásne capping, dobre ráta, o unikátoch ani nehovoriac, akurát do slovenčiny to nie je celkom preložené.
Je to naozaj dobrý systém, majú dokonca hosting, kde to celé môžeš mať a na stránku si dáš už iba kód.

http://www.openx.org/en/docs/qsg-firstcampaign
Demo: http://www.openx.org/ad-server/demo

+info k reklame http://reklama.atlas.sk/?page=92


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.09.07
Prihlásený: 30.11.11
Príspevky: 143
Témy: 37 | 37
Napísal autor témyOffline : 01.05.2009 22:02 | Odchytenie refreshu

dík chlapci, fakt sa na veci treba pozrieť z rôznych perspektív:)


 [ Príspevkov: 8 ] 


Odchytenie refreshu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Čas bežiaci aktuálny bez refreshu

v JavaScript, VBScript, Ajax

7

758

22.12.2008 18:04

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pocet neprecitanych sprav bez refreshu

v JavaScript, VBScript, Ajax

7

269

23.08.2009 12:05

pogo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odchytenie COM domény

v Domény

1

175

25.01.2014 15:04

DeiForm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odchytenie domény pri expirácii

v Domény

4

336

07.06.2016 8:58

expresado

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[Delphi] odchytenie vynimky pri clientsocket

v Delphi, Visual Basic

4

501

23.01.2010 21:47

ha2



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF