Zdravim, potreboval by som vytlacit dost rozsiahlu excelovsku tabulku a potreboval by som to tlacit obojstranne... viem ze sa to da vo worde, no v exceli som to v nastaveniach tlace nenasiel.. viete niekto poradit?
dakujem
zabudol som dodat podstatnu informaciu - mam MS Office 2003
2 don jebot: nie som si isty, ci je to nastavenie ako si print-screenoval to co myslim, ja chcem, aby mi to vytlacilo najprv na jednu stranu papiera kazdu parnu stranku dokumentu, potom obratim vytlacene papiere a dam naspat do tlaciarne a vytlaci mi to kazdu neparnu stranku.... co si tu dal ty je booklet ak sa nemylim a to je nieco ine...
to som skusal, tam som to nenasiel... da sa tam nastavit kvalita papiera, velkost, zdroj, kvalita tlace, viac stranok na jeden papier... ale nic podobne ako obojstranna tlac
Skús už konečne napísať akú máš tlačiareň, možno sa k niečomu dopracujeme. Vieš ja mám dve tlačiarne (každá inakšia) a v každej to je, musíš hľadať lepšie. Môže to mať označenie duplex.
- ta tlaciaren je uz starsia, Windows si ju instaloval sam automaticky
- na oficialnej stranke HP je:
"The driver solution for this product is included in your Windows XP operating system and is already on your computer. There is no need to download anything."
- takze vychadzam z toho, ze netreba doinstalovavat nic, mala by pracovat spravne
Vo Worde to funguje tak, ze po vyzve prehadzujem papier...