No davnejsie by som aj enebu odporučil ale to čo sa mi stalo cez víkend na presvedčilo že nikdy viac. Hra za 6€, kúpil, kód nefunguje vraj je už použitý. Píšem na support kde vypĺňaní formular s názvom hry a dopĺňame požadovanymi screenshots. O 3 dní neskôr (áno 3 dní na prvý odpoveď) má v maily žiadajú o názov hry, screeny atď. Veci ktoré som im poskytol hneď v rámci formulára a bez ktorým by ani odoslať nešiel. Vytoceny im to teda posilám znova. Ďalší mail že dátum je starý že treba aktuálny (poslal som screeny z prvého dna ktoré som dával do formulára), toto mi už hlava neberie ale ok, robím screeny znova, píšem názov hry atď. Odvtedy ubehlo 2 dní a stále bez odozvy. Nasratý dĺžkou riešenia a ich pristupu, nikdy viac. Nejde o posratych 6€, ani hru som nechcel hneď hrať to má nenašlo, ale aby sa táto sprostosť ťahala týždeň a stále nič vyriešené, support ako by tam robili idioti.
Keď som mal jeden jediný problém s cdkeys, mal som refund za 15 minút + prihodili hru zadarmo.
_________________ MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 5070Ti; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: ROG Strix 850W Gold Aura Edition; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 11 |