Hmm, rozdiel tam až taký nie je, len + pre BFG, že má takt jara navýšený o 13MHz Obidve majú rovnaké chaldenie, všetko OK, teda neviem ale skôr dôverujem Alze. Ale za tie ceny ber určite tú GTX280
rozdiel 300Sk na tych par 10MHz to uz sa mozno dostanes na taku hodnotu aj s OC.. ja by som na to kaslal uz..
//chup44 kolko si platil za postovne a aka firma realizuje dovoz? (sidlo predajne je na svk?)..
Naposledy upravil mimkork dňa 10.01.2009 18:23, celkovo upravené 1
_________________ NB: ACER Aspire TimeLineX 3820TG: i5-460M; ATI HD5650; 4GB DDR3; HDD 640GB; OS: Win7 64bit + Taška: Zeroshock 3; USB Hub: aktiv Belkin 4port - USB2 Myš: MS laser mouse 6000; Headset: Logitech Digital Precision PC Gaming; Klávesnica: Logitech 200; USB key: Patriot SUPERSONIC USB3 - 32GB ; Mobil: SE Xperia Neo V Repro:Bach 2.0; Tlač:HP 1410, 1315, 3330-kopírka
OC2 je zbytočne drahšia, len je viac pretaktovaná, a to myyslím, že si dokáže sám spraviť, záležitosť opár minút, a myslím, že doplacať ešte nemá zmysel.
ja sa moc do grafik nevyznam cize aky je rozdiel medzi OC a OC2? a urcite si pockam nez pojde dole
OC znamena - overclocked - pretaktovaný - potom si už len stačí pozrieť frekvencie pamate,jadra a shadera na oboch OC a OC2 a tiez na OCX kazda ma zvysenu frekvenciu o nieco viac