no nasiel som len na Vistu... cize mozno uz na take stare grafiky ani ovladacie nemsuai robit tak casto, takze pockaj kym nebude oficialne vidany W7...
na jednom anglickom fore som cital, ze niekomu to ide aj na ovladacoch z XP alebo Visty tak vyskusam...
//edit: testoval som si PC programikom "Windows 7 Upgrade Advisor 1" a moju graf. kartu mi otestovalo, ze je kompatibilna s windows 7 a ze po instalaci mam navstivit windows update...
diks... tak teda hovoris ze mam tam nahodit driver na vistu hej???
vyskusam.... ale ja este nemam ani windows samotny nainstalovany... este ho musim vypalit a potom ti dam vediet ci to ide
Ako si pozri vyrobcu tvojej dosky a ci tam najdes drivery na Win7, ale kedze mas FX5200 ktora sla jedine cez AGp, tak o podpore tvojho HW na Win7 dosť pochybujem. Môžeš skusať ovladače na Vistu ale či to pojde ti nikto nepovie.
ale myslim ze ten OS mozno ked si povypina secky efekty mozno ako tak bude stacit, jo, ale myslim ze aj keby mas lepsiu masinu tak sa ti casom "zaje***" a potom mozes cistit tak ci tak
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo ....