Skoro ziadny novy nrt by nemal sekat pri pozerani netu Slusna grafika procak tiez neni najhorsi urcite si zahras aj nejaky hry Ak sa nebojis znacky acer tak smelo do toho
Skoro ziadny novy nrt by nemal sekat pri pozerani netu Slusna grafika procak tiez neni najhorsi urcite si zahras aj nejaky hry Ak sa nebojis znacky acer tak smelo do toho
Nehovorim ze neni V minulosti mal moc zlu povest a vela ludi(aj ja) maju predsudky voci aceru Ked ntb tak asus alebo lenovo (hp tiez neni zle ale ten by som si ja uz nekupil staci mi moj radiator dv6 )
Čo poslednú dobu počúvam na Acer-i, tak sú na tom že vraj teraz výrazne lepšie, ja by som šiel do toho Acer-u . HP na tom nie je tiež tak zle... To len ich Pavilion séria stojí za veľké , ináč ProBook-y alebo EliteBook-y, to už je iná káva .
_________________ DESK:(AMD R7 5800X + Noctua NH-U12S redux | ASUS TUF GAMING B550-PLUS | Kingston Fury Beast Black 64GB DDR4 3200 CL16 | Gigabyte OC Gaming RTX 4080 Super 16GB GDDR6X | LG BD ROM | Seasonic Focus GX 750 Gold | Fractal Define R5 Blackout Ed.) + Samsung G9 Neo (49", DWQHD, miniLED, 240Hz) + ROG Strix NX Wireless Deluxe + Logitech MX Vertical + Logitech Z-906 MISC:Samsung Galaxy S21 Ultra(256GB | Shadow Silver),iPad Pro 12,9" 2021(M1 | 256GB | Space Gray) CAM:SONY α6300+ Tamron 17-70mm f/2.8 Di III-A VC RXD, RODE VideoMic Pro TV:PANASONIC VIERA TX-L39E6EK + Chromecast 4 w/ Google TV