Mna zatial Apple nepresvedčil ničim inym ako len mojim iPodom - zvyšne veci nepovažujem za vôbec extra úžasné a to z dôvodu výkonu/ceny (aj ked priznavam že cena u nas v europe je odlišna a amerika a apple je dačo ine), politiky apple a zaškatuľkovávania vlastnych veci od dnešneho sveta kompaktibility. Win či Linux tiež niesú úžasné (za tých, v porovnaní s vývojom ľudstva, pár rokov sme si urobili už dosť vysoké nároky) ale v súčastnosti aj tak považujem za najlepší system Win 7 - modulárnosť, kompaktibilita a absolútne neobmedzovanie aplikácií a funkcií - proste nainštalujem a bežím, možem crackovať a robiť si čo chcem, dať si tam čo chcem, čo stiahnem. Nehovorim o virusoch - v 99% môže za infikovany počitač user.
To sa mi u Apple jednoducho nepáči - silou mocou musia mať všetko svoje a izolovať sa od zvyšku, či už konektormi, typmi suborov či aplikaciami. Ano viem že na Apple môže fungovať win, ale to už nemá niejaký veľký význam. A áno, Apple má svoj design ktorý sa páči aj mne, ale vo veľkej časti sa ot páči ľudom len z dôvodu že je to proste apple a to je predsa dokonalé

Poznám ľudí čo rozprávajú aky je apple dokonali pritom zatial držali v ruke akurát tak môj iPod. Ja som robil s mac OS X a stačilo mi to. Áno je to môj názor ale tiež si myslím že polovica ľudí by zmenila nazor na Apple v momente keby s ním aspoň trochu robili či chceli spojazdniť niečo kamarátove.