Zdravim, v najblizsich dnoch si idem postavit nove PC v cene okolo 17k. Vyuzitivat sa bude jednak na hry, porezanie filmov a tiez kancelarske prace. Zatial som vybral toto:
Zdroj: poradte nejaky kvalitnejsi co bude optimalny
DVD, Fan, Skrinka... to je jedno
Co na to hovorite? K tej grafike som viacmenej rozhodnuty pre tu lacnejsiu, lebo si myslim, ze na moje hranie bude stacit. Ale ohladom dosky a zdroja si necham velmi rad poradit. A este by som sa opytal... Box chladic ku procesoru vyhovuje ak nebudem taktovat? Ako je hlucny? A co chladic ku grafike?
preco? nejake konkretne argumenty? ak len to, ze ma vyssi vykon, tak znova pisem, ze toto neni primarne herna zostava. Radsej investujem do oepsieho procesoru, jak do grafiky
za tych 700sk môžeš dať napr iny zdroj, alebo vyšši hardisk je to na tebe stači povedať
Toto moze byt dobra zostava pre hracov, avsak pre mna to nieje. Ja tam vazne budem hrat, max 1-2h tyzdenne.
Inak preco by som mal za skoro rovnaku cenu kupit takuto 2gb ram, ked mozem mat 4gb? doteraz som nemal problemy aj s obycajnymi pamatami bez chladenia....
A este raz opakujem otazku...boxovy chladic na procesor je nedostatocny ak nehcem pretaktovavat?