cital som recenzie s GTX 470 to neni az take zle ako s 480... Mafia II a The Witcher 2 budu vyuzivat vo velkom CUDA a PhysX preto si myslim ze sa mi to oplati... viem hd 5870 sa mi oplati viacej ale tato je o + - 20€ lacnejsia nez HD 5870 a v testoch bola len o trosku pozadu......
Nechapem tvojmu prispevku... Skus lepsie citat GTX 470 ma trhnut HD 5850 a GTX 480 HD5870 - Nvidie mierne vykonnostne prevysuju, ale spotreba a hlucnost je takisto vyssia a to o dost... V tomto obdobi jedine Ati
Naposledy upravil ^bEnQo dňa 02.07.2010 15:42, celkovo upravené 1
Ak este len skladas tak si si mal spravit temu v zostavach a tam by sme ti pomohli nie to riesit takto pocastiach. Nvidia je natom zrovna tak, ze sa absolutne neoplati a kupil by to len hlupak.
to do i5 ides davat tie pamate RAM ?? sak do i5 alebo i7 mozu ist iba s max. 1,65V a tie co si sem dal maju 1,9V teda aspon podla toho co viem od chalanov z fora
jj mirom ma pravdu aj mne tu velmi dobre poradili zbytocne som chel vyhodit vela penez za PC a tu chalani skvele poradia ohladom vsetkeho a vyberu to najlepsie