Dobrý deň, chcel by som sa opýtať na názor na takúto zostavu. Starý notebook mi cez víkend odišiel do večných lovísk tým pádom potrebujem niečo na rýchlo, no nechcem nič čo by som o pol roka musel meniť. Viem, že tam chýba grafická karta, tú momentálne nepustí rozpočet (neskôr doplním zrejme nejakú gtx 970) a momentálne nieje ani nejak extrémne nutná. Taktiež tam chýba CPU cooler, tam sa nejak neviem rozhodnúť. Plánujem aj taktovať. Využitie momentálne hlavne kancelária po doplnení grafickej karty aj hry.
Pôvodne som myslel ten rozpočet bez grafickej karty, ale pozdáva sa mi aj toto . Jedine čo som zabudol spomenúť je, že ideálne by bolo všetko z jedného obchodu kvôli účtovníctvu.
davať 290tku do silencia od CM by som velmi neradil (teploty) . pokial vezme gtx 970 tak je to v pohode (aj ked za tu skrinku sa mi zda 60+ euro aj tak veľa: ked uvažime že je to v podstate len dalši ničim nezaujimavy radovy produkt od CM : aj ked jasne tovarkuvam nema dobry vyber skriniek takže tam sa toho veľa vymyšlať neda) .
_________________ PC: cpu: ryzen 5700x , mb: ASUS TUF GAMING B550-PLUS WIFI II , cooler: DeepCool AK400 , memory: 2x16gb Kingston FURY renegade black 3600MHz cl16 vga: Asus Dual RTX 2070 SUPER EVO OC , psu: EVGA 600 GD , ssd: Crucial P3 Plus 1TB NVMe , case: Fractal Design Focus 2 Black Solid , headphones: Beyerdynamic MMX 100 , Audio-Technica ATH-M20x sound card: Creative Sound BlasterX AE-5 Plus , monitor: MSI Optix G241 , operating system: windows 10 PRO
Ako som spomínal vyššie, kľudne môže byť zostava momentálne aj bez GK (na obdobnej som fungoval roky), tú budem dokupovať neskôr momentálne potrebujem PC na ktorom zvládnem veci do práce.
Neide o zlu grafiku, ale o skrinu. Ale kedze to chces z jedneho obchodu, tak tam nijaka lepsia nie je. Ak by si upustil od tejto poziadavky, z ineho obchldu by sa dala nejaka poriadnejsia skrina kde 290 nebude problem.