Čaute, po niektorej z nedávnych aktualizácii začala pri otvorení nastavení vyskakovať notifikácia o tom, že mám nastaviť dvojkrokové overenie Samsung konta. Keď to zruším krížikom, aj tak pri ďalšom otvorení nastavení to tam vyskočí. Viem to nejak zrušiť, aby ma to neotravovalo ?
Mne vychadza, ze asi sa odhlasit zo Samsung uctu by pomohlo, lebo som mal teraz v ruke iny Samsung a tam nic take v nastaveniach nevyskakuje, ale nie je v tom mobile prihlaseny(prepojeny) ucet do Samsung uctu. Ani neviem ako tam prihlasilo mna, asi ked som stahovat temu do mobilu co mi ponuklo. Vyskusam, dam vediet.
Je to povinne, po odhlaseni sa uz bez 2FA neprihlasis. Inak mne SMS nie a nie prist (urcite nie do pozadovanych 10 minut), hadam budes mat vetsie stastie.
Samsung store nepojde urcite, tym ani aplikacie ako najdenie mobilu a pod, a nie som si isty, ci aj Google store nie je od prihlasenia telefonu do uctu zavisly. Inak s tymi 10 min som to prehnal, su to len 3 minuty a SMS nikde.
_________________ CASE Lian Li PC-7NB with 3x Noctua NF-S12A FLX | PSU Seasonic M12II-520 80 Plus Bronze | MB MSI B450 TOMAHAWK | CPU AMD Ryzen 5 3600 with Noctua NH-U12S | RAM 4x8GB ADATA XPG GAMMIX D10 DDR4 3200MHz CL16 | GPU MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC | DISK ADATA XPG GAMMIX S11 Pro SSD 512GB MOUSE Logitech M330 Silent Plus | KEYBOARD Logitech Wireless MX Keys | SOUNDCARD Creative Sound Blaster Z | HEADPHONES Sennheiser RS170 | MONITOR 24" AOC G2460VQ6 1920×1080@75Hz with FreeSync | INTERNET 400/40 MBps | OS Windows Home x64 | EXTRA ImDisk Toolkit (Desktop/Browsers Caches)
No veď to, to konto je naviazané iba na samé Samsung "veci", a to nepotrebujem, ani ich store. Nikdy som žiadne tieto kontá výrobcov na nič nepoužíval, tu sa mi nejak ani neviem ako stalo, že asi som si šiel stiahnuť tému a nejak ma prihlásilo do ich konta tipujem cez hlavné google konto. A tému to si stiahnem aj cez play store, na to samsung konto nepotrebujem. Jediné čo potrebujem a používam je google konto. Tieto "lokálne" doplnky od výrobcov sú skôr otravné, aj kvôli tomuto som si musel prehodiť do aplikácii ako využívané google konto. Nechce sa mi im dávať moje tel. číslo, v rozdávaním osobných údajov som dosť opatrný a dám ich iba tam kde je to úplne nevyhnutné.