Ahoj chcem kupit notebook do 30tis . cca 2tis hore dole rozmyslam medzi Asus a HP moje poziadavky su aby mal aspon 320 giga disk a minimalne 3 gigovu ramku ale neviem aky procak zvazujem intel core 2 duo lenze neviem s akymi parametrami ak na tom notase bude Vista co je pravdepodobne pri poziadavkach ake mam aky mi tam treba procak aby mi to slapalo na urovni nepozadujem nenoormalne deloa le aby to bolo na urovni , alebo radsej investovat aby mal dostatok ram lebo ta vista to vraj dost spomaluje ? diky zza odpovede
Fujitsu je taky priemer by som povedal Servis neviem, nieco skusim pogooglit
oka diky lebo som s toho uz mimo sledujem toa si pol roka a kazdy radi daco ine nevime co vybrat dakto povei ze asus je nekvalitny potom ze hp radsej ani nerpenasat len nechat na stole zrazu fujitsku tak nevime no co vybrat
Tiez by som sa priklonil k Petersonovi. V tej cenovej kategorii podla mna velke rozdiely nie su.
Ten Pavilion vyzera lakavejsie - RAM az do 8GB... ...ved pamate nikdy nie je dost.
HDD si mozes v buducnosti rozsirit externym, ale ram nerozsiris tak lahko. Aj grafika je lepsia u HP-cka.
_________________ "92% of teens have moved onto rap or hip-hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
Ono je to aj podla toho ako sa vydari kus... a ako ho vyuzivas...
Ja by som isiel do HP... Neviem sice naco ti je 320GB disk v NB ale to je tvoj problem... riesil by som to externym diskom...
A ak na tom nejdes robit nic prevratne (hrat sa budes max tak tyzden) tak ti staci aj 2GBram