Zdravím mám taký problém z NB v podpise obnovoal som system niečo sa ale dosralo vyplo NB a zaplo a potom sa to snažilo niečo opraviť a vypisalo to win startup repair can not fix the problem automaticaly postískal som tie recomendet veci a zapol NB zapína sa viac ako 5 minút ked zadám heslo dalšich 5 minut dokým nabehne plocha a všetko nehorazne seká
ešťe jedna info počs toho obnovovania som vytiahol baterku pretože to začalo blbnút
Lenže ten windows tam bol už od aceru nemám CD a už som skúsal obnovovať system an továrenske nastavenie .. a nič a myslís si vážne že to bude v OS nemohlo tomu nči spraviť že som počas behu vybral baterku ?
Dodávam INFO pozrel som zatazenie pc a teploty držia sa tak 26-47
a zatazenie je uplne normálne využiva 1GB aj neičo ram a cpu su yvtazene na ked nič enrobim na 0%a ked začnem 20%a viac všeto v normále len to sekanie
Naposledy upravil lolek013 dňa 29.05.2011 17:29, celkovo upravené 1
Hm.. a ked to pošlem do opravy tak mi to zoberu ako reklamáciu ?
A radšej nič zhánať nebudem nechcem tam dávať neelgálne veci keby náhodu ma acer chcel obviniť že kvoli tomu to je
Tak ako nemožu zistit že som vyberal baterku či ? a je to na 100% že OS reinstal to spraví ? Netrebe resetnut bios alebo niečo ? Teoretický yb som to mohol odniesť technikovy nech tam dá nanovo niaky win 7 tu siut verziu a použije moj Cd key na to
hm a prečo si myslís že tu neuznaju alebo mohli by aspon reinstal windows dajme tomu za poplatok pod 20 euro či ?
Super díky az rady ešťe mám aj otázku není rozdiel medzi windowsom na NB a medzi naprk. ktorý je an stolovom budem musieť aj ovládače dávať na novo na grafiku atd ?
a potom pri reinstal použijem ten cod z tej nálepky dole na NB ?A teda tu vec z biosom možem vylúčiť ?
btw tu baterku som vytahoval pri obnovovaní takže tak ale furt nechápem prečo je taký cely spomalený inakšie to an začiatku čo sa načítava ze acer corporation ide uplne rýchlo ako vždy iba ked tam je ten windows corporation sa načíta trvá to viac ako 5 min. a aj ked ž je na ploche všetko načítane všetko ej brutal pomale ako keby som mal win 98 a cpu 100 MHZ
Naposledy upravil lolek013 dňa 29.05.2011 17:47, celkovo upravené 1
ked poviem mechanikovy snad to bdue moct dopredu pripraviť ked mu poviem aky NB mám nie ? pretože aj mám na NB mikrák wifi Blothot a všeliake hovadinky aj na mechaniku potrebujem ovládač ?
a nepoznás naiky sposob kde zistit čo tomu je ?
ale zasa servis čo aj viem základna doska sa hned načíta iba ked sa ide načíatt wind azčne to brutálne sekať ...
A k tomu OEM mal by ten technik stiahnuť tiež OEM verziu ak sa to dá ?
Naposledy upravil lolek013 dňa 29.05.2011 17:51, celkovo upravené 1
Tak aby som to zhrnul
Teploty 26-50 C max iba grafa zatazenie uplne normálne nič nevipisuje o chýbach iba seka dosť tak ako som ešťe nezazil
ked sa na začiatku načíta ta zákaldka i čo ča u pc na začiatku načíta to je uplne rýchle ako vždy bez rpoblémov qako náhle sa začne načítat windows trvá to cez 10 minut dokým nabehne
takže teoretciky to bude OS a ked nie OS čo by to mohlo byť ? Vieš čo myslím nie ? Najprv na načíta asi základka kde je meno vyrobcu potom taká čierna obrazovka a tam windows a v strede obraz to trvá u mna cez 5 minut a dalčich 5 dokým plocha nabehne
Asi to odnesiem do aceru volal som tam povedali že v pohode preinstaluju system aktualizuje ovládače a bios ale len oni pretože ak by to robil niekto mimo ich firmi končí záruka