Pavioliony sa kazia! A má slabú grafiku aj procesor. Ten čo som ti dal ja má procesor i5 a fajn grafiku. Určite na ňom rozbehneš aj nové hry bez problémov.
Pavioliony sa kazia! A má slabú grafiku aj procesor. Ten čo som ti dal ja má procesor i5 a fajn grafiku. Určite na ňom rozbehneš aj nové hry bez problémov.
Ďakujem a ako to v tom obchode chodí? Myslím tým kuriér alebo osobné prevzatie? Dá sa to na splátky? Síc tam vidím to Quatro kalkulačku ale koľko mám nastaviť akontáciu?
Určite nie i3 je urcite menej vykona ako i5 ale ten 4jardovu i3 som nevidel ale cital som ze je to 2 jadrovy a 4 vlakna ma ale tie vlakna neviem čo znamenaju taky odbornik nato niesom
_________________ Pc l MB: ASROCK Z77 Extreme4 CPU: Intel Core i5-3570K @ 4.3 GHz Cooler: Alpenföhn K2 GPU: Gigabyte R9 280X OC 3 GB RAM: 2x4GB Corsair Vengeance 1600MHz and 2x8GB Crucial 1600MHz SSD:Samsung 850 PRO 512GB DVD: HP DH-16ABLH PSU: Seasonic S12II-520 Bronze bulk Case: Fractal Design Define R4 Black Pearl FAN: 2xFRACTAL 140mm Monitor: 32" Samsung Odyssey Mouse: Logitech G502 Keyboard: MS SideWinder X4 Router: Xiaomi Mi 3 Mobil l Iphone 17 Pro Max
1. 64bit bit nepodporuje neobmedzene mnozstvo ram.
2. i3 ani i5 nie su 4-jadra, avsak, standardne dokaze jedno jadro spracovavat sucasne 1 vlakno. i3/i5 dokazu sucasne spracovat 2.
3. medzi i3 a i5 nie je nijak zasadny rozdiel, akurat v TurboBooste u i5 ktory sa zase tak prilis nevyuziva.
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
1. 64bit bit nepodporuje neobmedzene mnozstvo ram. 2. i3 ani i5 nie su 4-jadra, avsak, standardne dokaze jedno jadro spracovavat sucasne 1 vlakno. i3/i5 dokazu sucasne spracovat 2.
3. medzi i3 a i5 nie je nijak zasadny rozdiel, akurat v TurboBooste u i5 ktory sa zase tak prilis nevyuziva.
i3 je vzdy dvojjadrovy cpu. ma vsak hyperthreading, cize 4 virtualne jadra, avsak nedosahuju vykon 4 fyzickych jadier. radsej by som kupoval nejaky nb priamo zo shopu, napr. aj ten asus
_________________ pc::cpu:AMD Ryzen 5 4600Gmb:ASUS PRIME B450M-A II ram:8 GB Kingston gpu:MSI GeForce GT 1030 AERO ITX 2G OChdd:Seagate Momentus XT 500GB + Seagate Green 1TB case:Corsair Obsidian 550D psu:GIGABYTE P450B fans: Corsair stock dvd:2xLG GH22NS mouse:Cougar Mouse Minos XC kb: Cherry Stream 3.0 lcd: HP 24m os: Nobara Linux 38 sound: Scythe Kama Bay AMP mini blk + repro zo starej veže nb::HP ProBook 4330s cpu: i3 SB 2.1 GHz gpu: Intel hd3000 ram: 1 x 4 GB Kingston ssd: Samsung 850 EVO 500GB os: Linux Mint
i3 je vzdy dvojjadrovy cpu. ma vsak hyperthreading, cize 4 virtualne jadra, avsak nedosahuju vykon 4 fyzickych jadier. radsej by som kupoval nejaky nb priamo zo shopu, napr. aj ten asus
konecne to normalne vysvetlil i5 ma 4jadra
_________________ Pc l MB: ASROCK Z77 Extreme4 CPU: Intel Core i5-3570K @ 4.3 GHz Cooler: Alpenföhn K2 GPU: Gigabyte R9 280X OC 3 GB RAM: 2x4GB Corsair Vengeance 1600MHz and 2x8GB Crucial 1600MHz SSD:Samsung 850 PRO 512GB DVD: HP DH-16ABLH PSU: Seasonic S12II-520 Bronze bulk Case: Fractal Design Define R4 Black Pearl FAN: 2xFRACTAL 140mm Monitor: 32" Samsung Odyssey Mouse: Logitech G502 Keyboard: MS SideWinder X4 Router: Xiaomi Mi 3 Mobil l Iphone 17 Pro Max
cize ten asus je len dvojadrovy myslel som ze je stvorjadorvy
bo som myslel ze ked je stvorjadrovy tak nanom pojde mafia 2 aj najnovsi spider man na najvecich detailoch
Nerozumiem, co tu riesis, ved Mafia 2 na tom Asuse pôjde na plne detaily s vypnutim apexom. a ten Spiderman je uz kusok narocnejsia hra, na stredne detaily by mal ist v pohode. Pripadne aj vyssie kusok.
Nerozumiem, co tu riesis, ved Mafia 2 na tom Asuse pôjde na plne detaily s vypnutim apexom. a ten Spiderman je uz kusok narocnejsia hra, na stredne detaily by mal ist v pohode. Pripadne aj vyssie kusok.
cize ten asus je len dvojadrovy myslel som ze je stvorjadorvy bo som myslel ze ked je stvorjadrovy tak nanom pojde mafia 2 aj najnovsi spider man na najvecich detailoch
i5 má 2 jadrá 4 thredy = virtuálne 4jadro. A Mafiu 2 to v pohode zvládne aj všetko ostatné. A detaily nezáležia od jadra ale grafiky chlapče .