Caute, kamaratka by potrebovala notebook do max 550€. Jedinu poziadavku ktroru dala je aby bol pekny Paci sa jej napr. Sony Vaio biely. Bude sluzit hlavne na net, office, filmy, hudba. Poradte mi nieco vybrat, dakujem
Sony vaio sa vyhni.. keď som si kupoval notebook zaujalo ma, že v cenovej kategórii okolo 1300euro ponúkal vysoký výkon + IPS monitor za dobrú cenu ale keď som si ho bol obzrieť bolo mi na zaplakanie. Kvalita spracovania bola tak mizerná, že by som to čakal možno od aceru alebo packard bell. A po vyskúšaní aj ostatných sony vaio som zistil,ž e tá značka má fakt mizerné notebooky ( možno má nejakú výnimku )
Na tvojom mieste by som sa obzeral po Lenovách pripadne Asusoch. No vyhovieť tvojej kamarátke aj z hladiska estetiky bude ťažké pretože práve "škaredé" notebooky bývajú dobré. Skús s ňou hodiť reč, že či nechce klasický notebook ( čierny ) a ktomu fóliu akú bude chcieť. Napr. bielu lesklú matnú tak isto čiernu, alebo hliníkovú či kovovú atď... Kvalitná fólia na celý notebook ju bude stáť cca 50euro... Ak chce eštetiku a kvalitu myslím, že je to dobrá voľba