Acer je cely plastovy, lenovo ma len kustek hliniku cez vieko (porovnaj kolko hliniku cez vieko sa dalo na Asus / Lenovo s Dell XPS 9550, za co zaplatis taka kvalita, ani jeden z nich nema zlu konstrukciu je to taky lepsi stred, na bezne pouzivanie doma, office a skola, rozhodne nie do vyvoja a outdoor) extra na kvalite a odolnosti notebooku to neprida... skor ako dizajnova sranda vsetky notebooky v tejto cene maju +- porovnatelnu kvalitu a odolnost su to konkurecne modely kazdej znacky, kazdy model ma + a - za mna by bol Dell, pripadne Dell XPS 9550 ked by bol strop hehe to je uz neskutocny notebook, zatial najlepsi notebook za roky rokuce
s hlucnostou su na tom vsetky tiez porovnatelne, rovnaky hardware, tiez 2 ventilatory je to o tom ako ten notebook nastavili ci budes mat o par dB viacej alebo menej a vyssie teploty je ako rozhodovat sa medzi audi a4 , BMW 3 a Mercedes C
preto odporucam sa rohodovat kvoli servise, dizajne a aj cene ak niektora znacka ma dobru ponuku, pre mna je Dell ako ked raz vyskusas SSD v notebooku ak maju dobry model radsej siahnem po Delli ako ostatnej znacke, teda Fujitsu su este super alebo Toshiba, Lenovo sklame servisom a druhy krat nebudes chciet, hrozna technicka podpora, doslova radost nieco riesit cez Dell
_________________ Notebook: Acer Predator Helios 300 |