Konkrétne by si si mal vytvoriť sieťové pripojenie cez bluetooth. Mne sa to napríklad vytvorí samo keď pripojím mobil cez BT. Identifikuje ho ako bluetooth modem a takisto mi aj pridá nové sieťové pripojenie k ostatným. Potom mi už len ostáva sa cez to pripojiť a na mobile som online cez bluetooth a internetové pripojenie môjho NB.
Intel Core i5-3450 | Gigabyte GA-Z77M D3H | Kingston 8GB 1600MHz DDR3 | Sapphire HD7850 2GB | 2x ADATA SX900 256GB | WD MyCloud 4TB | 27" AOC | Cooling by GELID Apple iPhone 6s 32GB | 2005 Ford Focus II 1.8TDCi Panther Black S-packet
"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
Veď som ti to napísal. Dáš si na PC vyhladať bluetooth zariadenia a keď ti nájde tvoj mobil tak ho dáš pridať/spojiť s PC. Potom sa ti začnú inštalovať ovládače pre bluetooth modem - tvoj telefón a vytvorí sa ti nové pripojenie v sieťových pripojeniach. Tie si potom otvoríš a vyberieš si to bluetooth pripojenie a dáš len pripojiť. Malo by to nájsť telefón a pripojiť ho cez PC na internet.
Intel Core i5-3450 | Gigabyte GA-Z77M D3H | Kingston 8GB 1600MHz DDR3 | Sapphire HD7850 2GB | 2x ADATA SX900 256GB | WD MyCloud 4TB | 27" AOC | Cooling by GELID Apple iPhone 6s 32GB | 2005 Ford Focus II 1.8TDCi Panther Black S-packet
"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
No veď to modem pripojenie by malo byť ono. Alebo to skús cez nejaký software čo k tomu Nokia dáva, ja to so Sony Ericssonom používať nemusím, ale možno Nokii to treba.
jj na SEckach sa to da na vsetkych novsich.Bohuzial na Nokiach len na symbianovych.Takze na tvojom to pojde.Ked som sa o to zaujimal, nasiel som niekolko navodov ako na to.Teraz v rychlosti len toto.Ked tak popozeraj symbianove fora.