[ Príspevkov: 21 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.03.06
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 121
Témy: 32 | 32
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 10.01.2008 9:09 | Nikdy mi to nerobilo...

Neviem kam to zaradiť. Neviem, či to má niečo spoločné s hardwarom alebo softwarom, tak preto to dám sem.

Pri zapnutí hry (hocijakej), sa mi normálne naštartuje, všetko v pohode, vyhodím sa na plochu, vrátim sa do hry a BUM! Modrá obrazovka, na nej dáke čísla a pod tým, že Windows sa vypína a tralalala neviem čo všetko...

Jediné, čo by vám mohlo pomôcť a čo som si zapamätal je IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Tu vám môžem jedine ukázať, čo mi to vypíše po znovu naštartovaní systému:
Nikdy mi to nerobilo...

To druhé neviem ako odscreenovať, keďže je to už asi niečo iné.

btw
Moja zostava, kebyže je to potrebné: Gigabyte GA-N680SLI-DQ6, Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz, Asus GeForce 8800 GTX 768MB DDR3,Seagate Barracuda ES ST3320620NS (320GB, 16MB, SATA/300, NCQ) (2x do RAID0), Kingston HyperX DDR2 2x1024MB 800MHz CL4 (4-4-4-12) BOX Low Latency (tiež 2x)


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Nikdy mi to nerobilo...

Registrovaný: 02.12.07
Prihlásený: 24.11.17
Príspevky: 3386
Témy: 73 | 73
Bydlisko: Brezno
NapísalOffline : 10.01.2008 10:11 | Nikdy mi to nerobilo...

No neviem ci nahodou nebudes mat nejaky ten virus v PC. Skus sem vlozit log z HijackThis http://www.pcforum.sk/cistime-napadnuty-pocitac-vt27265.html a snad ti to tu nejaky macher prekontroluje.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.01.08
Prihlásený: 06.10.09
Príspevky: 19
Témy: 1 | 1
Bydlisko: Kosice
NapísalOffline : 16.01.2008 19:56 | Nikdy mi to nerobilo...

tak toto robi aj mne. presne tak ako tebe. hram hru a bac.. pc "zhasne" a ked sa restartne tak vypise ze sa system zotavil po vaznej chyba... bla bla bla

u mna to vsak zacalo tak ze som si zakupil novu VGA ATI Radeon X1650 256MB AGP (s aktivnym chladenim) a rozsiril som pamat o dalsi 512MB modul. no pc zacal robit problemy.

povodna konfiguracia pc:
zdroj 350W
MB Epox EP-8KRA(I)
CPU AMD AthlonXP 2600+ (1,9GHz)
RAM 512MB DDR400
VGA Nvidia FX5200 128MB AGP (pasivne chladenie)
HDD WD 80GB
HDD WD 40GB
DVD RW Asus
ventilatory na skrini + na disku

ked som vlozil len novu grafiku (RAM zostala 512MB) vsetko islo dobre (kedze stara bola geforce tak som preinstaloval radsej win). ked som pridal dalsiu 512MB pamat, PC sa pri hrach zacal sam restartovat - po naskoceni systemu nabehla hlaska ako som uviedol na zaciatku. updatol som BIOS po com PC nevykazoval ziadne problemy. skusal som testovat pamate cez memtest - 12hod neukazalo ziadnu chybu. vsetko frcalo ako ma. AZ NATO ze po update BIOS nastavil CPU len na 1,1 GHz. to som samozrejme zmenil na 1,9 GHz lebo PC sa mi zdal pomaly. no a tym som sa dostal tam kde som bol.
PC sa pri hrach (reps pri vysokom zatazeni) resetne alebo napr vypise ze exe subor softu ktory prave bezal vykazal chybu a win ho musi ukoncit.

aktualna konfiguracia pc:
zdroj 350W
MB Epox EP-8KRA(I)
CPU AMD AthlonXP 2600+ (1,9GHz)
RAM 1GB - 2x512MB DDR400 CL3
VGA ATI Radeon X1650 256MB AGP (aktivne chladenie - ventilator je napojeny na kabel k disku)
HDD WD 80GB
HDD WD 40GB
DVD RW Asus
ventilatory na skrini + na disku

v com moze byt problem? rozmyslal som uz aj nad tym ci nieje slaby zdroj.
to mandy - virus to urcite nebude. dal som cistu instalaciu win a nebol som pripojeny na net a uz to robilo


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Nikdy mi to nerobilo...

Registrovaný: 13.01.07
Prihlásený: 28.05.17
Príspevky: 10105
Témy: 61 | 61
Bydlisko: Dorú Araeba...
NapísalOffline : 17.01.2008 15:59 | Nikdy mi to nerobilo...

ja_michalko
ked si pretaktoval, tak si asi nedal mensiu delicku pamati, tak ti asi pracuju na vyssej freq.a nemaju dost napatia, alebo to proste nezvaldaju. skus ich prehodit do inych slotov, ale hlavne ich podtaktuj.
resp. znova skus pretestovat memtestom, ale znova opakujem v DOSE! nie vo wine, tak je to o :shit: potom skus testovat cpu (orthos) a grafiku (atitool a scan for artefacts)

M4fiosso:
urobilo ti to aj niekedy ked si neprehadzoval z winu do gamesi a naopak? ci len vtedy.. ak len pri prepinani, tak sa nemas na co stazovat. hry na to niesu stavane a win resp. hra to nezvladne. takze to nerob.


_________________
PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.01.08
Prihlásený: 06.10.09
Príspevky: 19
Témy: 1 | 1
Bydlisko: Kosice
NapísalOffline : 17.01.2008 18:11 | Nikdy mi to nerobilo...

joj asi som to zle vysvetlil + doplnam zistenia od mojho minuleho prispevku.

po update BIOSu, nastavil BIOS "FAIL-SAVE DEFAULTS" nastavenia, kde je nasobic CPU nastevny len na x100 (1,1GHz).
tym "som zmenil na 1,9 GHz.." som myslel to, ze som v BIOSE natiahol "OPTIMIZED DEFAULTS" kde je nasobenie CPU x166 (1,9GHz).

nic ine som neprestavoval. memtest prebehol bezproblemovo (isiel 12hodin). od mojho posledneho prispevku som si zohnal novy zdroj 400W... robi to to iste.
po vsetkych pokusoch a kombináciách som si na 95% isty, ze ak je nasobenie CPU nastavene na x100 - vsetko ide normalne. ak sa nastavi na x166 ma system pri zlozitejsich hrach (vacsom zatazeni) problemy a bud padne cely, alebo natvrdo skonci aplikaciu (hru)..

nedava mi to zmysel pretoze logicky ak je CPU vykonnejsi tak by mal viac zvladnut, takze teraz som z toho uplne mimo.


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Nikdy mi to nerobilo...

Registrovaný: 13.01.07
Prihlásený: 28.05.17
Príspevky: 10105
Témy: 61 | 61
Bydlisko: Dorú Araeba...
NapísalOffline : 17.01.2008 19:53 | Nikdy mi to nerobilo...

kamarad. mas nasobic 11.5 a nie 100 alebo 166. to je frekvencia fsb. ale aj tak. ty zdvihnes takt procesoru (alo bios, to je jedno) a myslis si ze tym to hasne. nie. takt pamati je priamo zavysli od taktu procesora.musis dat pamatiam vyssiu delicku, aby pracovali pod frekvenciu co maju napisanu (400mhz). chapes?
ak nie, Jaro pomahaj :D
proste vlez do biosu a nastav pamatiam nizsiu frekvenciu. testoval si pamate, ked si mal cpu na 1.9?


_________________
PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.01.08
Prihlásený: 06.10.09
Príspevky: 19
Témy: 1 | 1
Bydlisko: Kosice
NapísalOffline : 17.01.2008 20:28 | Nikdy mi to nerobilo...

pamate som testoval aj ked tam bolo 1,9GHz. bolo to v poriadku.

Citácia:
proste vlez do biosu a nastav pamatiam nizsiu frekvenciu.

uz len keby som vedel kde. mam pred sebou manula od biosu ale z volbe frekvencie tu nieje nic.
everest ukazuje takt pamate takto.
v manualy su pri nastavenia RAM taketo moznosti.. alebo mam pozerat nieco ine?

prosim porad. na toto som fakt kratky.


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Nikdy mi to nerobilo...

Registrovaný: 13.01.07
Prihlásený: 28.05.17
Príspevky: 10105
Témy: 61 | 61
Bydlisko: Dorú Araeba...
NapísalOffline : 17.01.2008 23:06 | Nikdy mi to nerobilo...

druhy link nefunguje, ale nevadi. odfot mi este v evereste polozku cipova sada (o 3 nizsie ako si odfotil). vyzera to ze takt je v pohode. este sa pozriem na casovanie.


_________________
PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.01.08
Prihlásený: 06.10.09
Príspevky: 19
Témy: 1 | 1
Bydlisko: Kosice
NapísalOffline : 18.01.2008 14:15 | Nikdy mi to nerobilo...

tu je cipova sada
a tu je ten manual este raz s dobrou linkou


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Nikdy mi to nerobilo...

Registrovaný: 13.01.07
Prihlásený: 28.05.17
Príspevky: 10105
Témy: 61 | 61
Bydlisko: Dorú Araeba...
NapísalOffline : 18.01.2008 16:19 | Nikdy mi to nerobilo...

skus update biosu, znovu ho resetnut a co to spravy. ak nepomoze, tak uz neviem. pc pada len pri hre. ze? skus zatazit grafiku atitoolom a scan for artefacts.


_________________
PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nikdy mi to nerobilo...

Registrovaný: 03.10.07
Prihlásený: 28.05.13
Príspevky: 1985
Témy: 136 | 136
Bydlisko: Prievidza
NapísalOffline : 18.01.2008 16:39 | Nikdy mi to nerobilo...

Omega co si pisal tie programy na testovanie HW napr grafiky a thak..mozes sem podavat linky kde to stiahnem???...dikes...a este sa chcem opytat preco by sa to malo testovat v DOSE a nie vo wine THX!!!


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Nikdy mi to nerobilo...

Registrovaný: 13.01.07
Prihlásený: 28.05.17
Príspevky: 10105
Témy: 61 | 61
Bydlisko: Dorú Araeba...
NapísalOffline : 18.01.2008 16:45 | Nikdy mi to nerobilo...

lebo memtest testuje celu ramku, a kedze dos zaberie v pamati tak pol mega aj s programom, tak celu aj pretestuje. ale ked ho spusis vo wine, tak ti moze vyhodit aj neobjektivnu chybu (koli OS) ale najma netestuje celu ram, lebo kopec zabera OS a programy.
linky ti nedam, od toho tu mame google. atitool stiahnes kde chces. scan for artefacts je test v atitoole.


_________________
PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nikdy mi to nerobilo...

Registrovaný: 03.10.07
Prihlásený: 28.05.13
Príspevky: 1985
Témy: 136 | 136
Bydlisko: Prievidza
NapísalOffline : 18.01.2008 16:58 | Nikdy mi to nerobilo...

oki dik za vysvetlenie....no a som zvedavy ako zariesim dos


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Nikdy mi to nerobilo...

Registrovaný: 13.01.07
Prihlásený: 28.05.17
Príspevky: 10105
Témy: 61 | 61
Bydlisko: Dorú Araeba...
NapísalOffline : 18.01.2008 17:04 | Nikdy mi to nerobilo...

sice na neho nerad odkazujem, ale mas tam navod ako urobit bootovaci usb kluc.
http://myego.cz/item/jak-nabootovat-ms- ... lash-disku
ak mas disketovku, tak len naformatujes na dos a skopcis tam memtest a nabootujes z nej.


_________________
PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nikdy mi to nerobilo...

Registrovaný: 03.10.07
Prihlásený: 28.05.13
Príspevky: 1985
Témy: 136 | 136
Bydlisko: Prievidza
NapísalOffline : 18.01.2008 17:21 | Nikdy mi to nerobilo...

nemam disketovku...ale momentalne mam pc na reklamacii....potom to poskusam....pocuj a existuje sposob alebo program alebo nieco ako vycistit cely disk aj z windowsom tak..ze to bude pisat ze to chce CD windowsu???


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.01.08
Prihlásený: 06.10.09
Príspevky: 19
Témy: 1 | 1
Bydlisko: Kosice
NapísalOffline : 18.01.2008 17:35 | Nikdy mi to nerobilo...

OmeGa píše:
skus update biosu, znovu ho resetnut a co to spravy. ak nepomoze, tak uz neviem. pc pada len pri hre. ze? skus zatazit grafiku atitoolom a scan for artefacts.


bios som uz updatol, medzitym skusal nim vselicoho mozneho som ho uz aj resetol (ked sa mi nezadala ta frekvencia CPU FSB). pada to len pri jedenj hre (popravde mam len 2 :oops: - konkretne pri Star Wars Republic Commando) - skusal som aj ine hry - ale len dema a tie akosi nechceli ist.
vyskusal som tie Atitool - vysledok
takze uz teraz neviem co. pamate ok, grafika sa zda byt ok, energie je dost - zdroj je novy...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.01.08
Prihlásený: 06.10.09
Príspevky: 19
Témy: 1 | 1
Bydlisko: Kosice
NapísalOffline : 20.01.2008 9:17 | Nikdy mi to nerobilo...

stratil som trpezlivost, a opat som zapojil moju staru dobru nvidiu FX5200 TD.... vsetky hry idu (sitce na slabsich detailoch - ale idu). takze teraz rozmyslam ci je ta Atina naozaj v poriadku.
Myslite ze mi ju v obchode vymenia za nejaku nvidiu? kupoval som ju 7.1.2008.


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Nikdy mi to nerobilo...

Registrovaný: 13.01.07
Prihlásený: 28.05.17
Príspevky: 10105
Témy: 61 | 61
Bydlisko: Dorú Araeba...
NapísalOffline : 21.01.2008 9:31 | Nikdy mi to nerobilo...

neviem v com to moze byt. predpokladam ze si preinstaloval minimalne hru, najlepsie win, lebo obcas nvidia akoby sabotovala ati karty ak ostanu nejake zvysky ich ovladacov. ale kedze ti to robi len v jednej hre...


_________________
PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.01.08
Prihlásený: 06.10.09
Príspevky: 19
Témy: 1 | 1
Bydlisko: Kosice
NapísalOffline : 21.01.2008 10:05 | Nikdy mi to nerobilo...

samozrejme win bol preinstalovany - to ako prve.

vyskusali sme kartu (ATI) na kolegovom pc... ide v pohode. takze problem bude asi niekde na mojej doske - asi nezvlada taku grafiku. co je trochu divne, lebo napr hra co mi na tej atine padala ma 5 urovni nastavenia grafiky (lowest, low, medium, high, highest). atina mala recomended medium (1024x768) a ta moja stara sunka FX5200 ma tiez medium ale len 800x600. tak neviem v com to bolo.

kedze sme ju odskusali a na inom pc ide v pohode, tak sa ju uz sa snazim predat.

ale aj tak vdaka za pomoc.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.11.07
Prihlásený: 10.12.07
Príspevky: 3
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 27.01.2008 22:14 | Nikdy mi to nerobilo...

poradte ked zapnem pc mam taky zvlastny zvuk akoby ladenie radia ked sa neda najst stanica, neviete co to sposobuje?


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Nikdy mi to nerobilo...

Registrovaný: 13.01.07
Prihlásený: 28.05.17
Príspevky: 10105
Témy: 61 | 61
Bydlisko: Dorú Araeba...
NapísalOffline : 27.01.2008 22:17 | Nikdy mi to nerobilo...

myslis ako sum z radia ked nemas naladenu stanicu? :shock:
take som nikdy nepocul. vsak otvor bednu, a aspon priblizne najdi zdroj zvuku. sumenie vydavaju disky, ale urcite nie take ako radio


_________________
PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
 [ Príspevkov: 21 ] 


Nikdy mi to nerobilo...



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

sekanie hry (predtým to nerobilo)

v Počítačové hry

12

483

12.02.2013 22:43

EXIREXT

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ktorú hru nikdy neodinštalujete?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3, 4, 5 ]

v Počítačové hry

120

7717

15.06.2008 15:31

F!LL

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Počítač ktorý sa nikdy nepokazí

v Novinky

8

435

27.02.2013 13:14

kllr007

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pero, ktoré sa nikdy nevypíše

v Novinky

9

541

24.02.2014 21:45

tairikuokami

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stránku načítava ale nikdy ju nenačíta

v Bezpečnosť a firewally

0

834

25.06.2012 10:47

stanostanly

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

divca ktore ste uz nikdy viac nevideli ....

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Láska, vzťahy, priateľstvo

32

2229

01.09.2008 18:14

Freelan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ktoru hru ste velakrat zacali ale nikdy neskoncili?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3 ]

v Počítačové hry

78

2999

20.02.2007 17:48

Libor

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

I/P: Antec Three Hundred - uplne nova, nikdy nepouzita

v Predám

10

514

02.06.2010 21:29

LuboZA

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

IE - jak vymazat soubory, aby je nikdo nikdy nenašel

v Sieťové a internetové programy

4

479

25.02.2007 21:41

Intelman

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

P: uplne nove nikdy nepouzite vetraky z Noctua NH D14

v Predám

2

497

11.05.2011 2:33

dob

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ponúkam na predaj Sony SmartWatch 2 nikdy nepoužité + Runtastic pro app zdarma

v Kôš

1

67

14.02.2016 15:33

ac.milan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ponúkam na predaj Sony SmartWatch 2 nikdy nepoužité + Runtastic pro app zdarma

v Predám

0

154

14.02.2016 15:43

Samqo229

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

D: Nikdy nepouzity 2m cinch kabel+dalsi kabel

v Vymením a darujem

0

155

02.08.2017 12:39

T.C.B.E.E

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

outlook odošle mail ale mail nikdy nepríde...

v Ostatné programy

0

291

17.11.2011 20:52

Jamesnr



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF