Zdravím ludia .. mám taký problém že sa nemôžem dostať do Windowsu .. všetko to začne pri spúštaní tým že - Probíha príprava automatické opravy - Probíha diagnostika počítače - Pokusy o opravy a nakoniec Automatická oprava nemúže váš počítač opravit.. Soubor protokolu: C:/WINDOWS/System32/Logfiles/Srt/SrtTrail.txt Ďalej mám na výber upresniť možnosti .. toto sa mi stalov už neraz po update takže som mal urobený ten Obnovný bod systému .. ale tento update mi ho vymazal ..lol. Ďalej mám na výber niekoľko možností - Vratit sa k predchadzajucej verzii (nejde, lebo mi píše že žiadna neni), Obnovení z bitové kopie Windowsu(nejde, žiadnu vraj nemam), Oprava spouštení Windowsu urobí vždy hovno .. to iste čo som písal na začiatku pri spúšťaní, Prikazový rádek .. skúšal som tam dávať rôzne commandy z netu ale hovno z toho.. ako posledné čerešničky mám Nastavení spouštení kde by som mal bezproblémov pustit Safe Mode .. bohužial zvolím Safe Mode ale počítač sa mi začne štartovať presne tak isto ako na začiatku ako som písal.. má ma u prdele:( Už som chcel aj Obnoviť počítač do továrenských nastavení ale napísalo mi že moj disk je zamknutý .. (Teraz keď to píšem tak mi ho už zázračne šlo dať do tov. nastsvení ale počkám na nejakú múdrejšiu radu) Ďakujem moc za pomoc .. už sa mi to stalo 4x ale predtým som sa aspoň dostal do Safe Modu a odtial to vyriešil ..
|