Nejde zvuk NB asus m50vc as002edobry den potrebujem poradit zo dna na den mi prestal ist zvuk vo windowse vista biznis neviem co to moze byt vsetko som popozeral nastavene je dobre aj ked zapnem jack na sluchatka ide aj pri spustani NB nacitavani v biose sa ozve zvuk z reproduktorov ako vzdy ale vo windowse je to hluche neviete co stym ? Aká zvukovka? Nejdú slúchadlá alebo aj reproduktory sú hluché? tak som to pozeral cez everest a zvukovky tam vypisalo 2 : nVIDIA HDMI @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller a este tato : Realtek ALC663 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller a inak len vstavane reproduktory nejdu ak pichnem sluchadla do booku tak hraje ... Aktualizuj/Reinstaluj ovladace, poskusaj ci ich nemas hw tlacidlom bloknute, alebo ci ich nemas v mixery stisene, ak nie pravdepodobne HW chyba. nevem skusim preinstalvat ovladace a uvidim uz som skusal aj obnovit system z predchadzajuceho dna lebo vtedy to este islo a nic nepomohlo ... uz som prisiel veci na koren problem je v jacku lebo som nedavno pocuval hudbu cez vystup SPDIF a stal sa taky problem ze som zapol jack a nic som si nevsimol aj ked som vypol jack ale tam je rozpinaci kontakt na vstavane reproduktory stale mi ukazuje ze tam je jack pichnuty aj ked tam neje a preto nejdu repraky ale neviem co stym teraz reklamovat sa mi to moc nechce ci by sa to nejak nedalo spravit ? ... tak konecne sa mi to podarilo opravit stacilo aby som v programe realtek manager odpojil vystup SPDIF a uz to hraje take jednoduche ale prisiel som na to som rad skoro vzdy sa mi podari nejaky problem vyriesit ...
Nejde zvuk NB asus m50vc as002e |