Ahojte, mam zariadenie s Windows XP Tablet PC Edition SP2, a ked chcem zmenit nazov uzivatelskeho mena kliknutim na uzivatela s obrazkom, zobrazi sa mi len biele okno. Neviete, ake je riesenie?
Za odpovede vopred dakujem.
Myslím že cez TuneUp Utilities by šlo zmeniť to užívatelské meno, ale či to vyrieši aj problém s tou bielou obrazovkou, to neviem. Btw, to je už ten Asus R2H či niečo iné??
Intel Core i5-3450 | Gigabyte GA-Z77M D3H | Kingston 8GB 1600MHz DDR3 | Sapphire HD7850 2GB | 2x ADATA SX900 256GB | WD MyCloud 4TB | 27" AOC | Cooling by GELID Apple iPhone 6s 32GB | 2005 Ford Focus II 1.8TDCi Panther Black S-packet
"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
jj to je Asus R2H ale asi budem musiet si znova nainstalovat Win lebo tam bolo nieco zle nastavene ale to nieje problem. Inak je to zariadenie fakt fajnove a na to ze ma 768 MB RAM a Intel Celeron M 900 MHz slape s XP fakt bezchybne.
Zatial som nespravil svoju fotku ale mozno toto video http://www.youtube.com/watch?v=SOf5E4hD3_Q (niekto ho propagoval aby ho predal na eBay) ti troska pomoze predstavit si rozmery. Ja osobne som ho kupil az s dvoma baterkami z ktorych jedna ma cca 3300mAh a druha cca 6600mAh a aj v rezime najvacsej spotreby a stalej prace vydrzi nieco okolo 4 hodin. Zda sa mi to lepsie ako EEE, hlavne kvoli dotykovemu displeju, ktory je naozaj rychly a tej klavesnici, ktora ma plnohodnotne tlacitka.