Caute
Dnes my prisli komponenty do noveho PC
Vsetko som poskladal ako ma byt.Ked zapnem PC tak vsetko ide ako ma zacne my nacitavat windows a po chvilke ked uz my ma ukazat ze vytajte tak namiesto toho my my preblikne modra obrazovka a to asi na zlomok sekundi nestyhnem precitat co tam je a PC sa restartuje tak to ide stale dookola
Prosim poradte my aby som to rozbehal Díík vapred
_________________ Phone:iPhone11 128 GB White Notebook:MSI GE75 Raider 10SFS-034CZ
vložíš CD(<=XP)/DVD(WIN7>=) do mehcaniky a nabootuješ z neho(v biose by mala byt cd mechanika ako first boot device) potom sa riadiš inštrukciami a skus si zalohovat data pomocou niakeho live linuxu
Dikk ze si to chcel napisat.
Ale mam dalsi problem nevjem ci to mam pisat sem
Ide oto ze my nechce identifikovat internet,ked dam riesenie tak my vyhodi ze ovladac na sietovy adapter nebol nainstalovany. Co mam robit ? Ovladac som nikde na nete nenasiel. poradte toto uz sam nevyriesim
Díík
_________________ Phone:iPhone11 128 GB White Notebook:MSI GE75 Raider 10SFS-034CZ
a na tom druhom ide co ? na sietove pripojenia v pravom dolnom rohu klikni a pozri vlastnosti a potom protokol TCP/IP a zaskrtni vsetko automaticky ... ja pouzivam Ubuntu a XP ale malo by to byt velmi podobne na sedmicke ale je to len tip inak neviem co s tym
nemal by byt ja ked som mal ten starsi PC tak som tam mal WIN 7 64bit a internet siel v pohode ale ako som si poskladal novy pc tak my vyhazduje tuto chybu