Za posledny cca tyzden mi stale pri spusteni Catalyst control centra vypise tuto hlasku a tym sa to zavrie. Aj po milion reinstaloch robi stale to iste, uz som vycistil aj registre od nepotrebnych udajov, povymazaval som programy, ktore som za ten posledny zhruba tyzden nainstaloval a aj tak mi to robi. Nerozumiem tomu, ked dovtedy mi to islo. S nejakym programom si zrejme musia vadit ale nemam sajnu s akym. Poradte ako sa to da vyriesit.
Zistil som, ze to robi kvoli chybnemu .NET Framework 2.0, konkretne kvoli jeho opravnemu balicku-updatu, a ten sa neda ani odinstalovat ani opravit, pretoze hlasi vzdy problem. Skusil som to vymazat rucne a aj z registra povyhadzovat nepotrebne data, nainstaloval som driver na VGA aj s catalystom a vypisalo mi, ze potrebuje .NET Framework 2.0 a ked som ho isiel nainstalovat tak mi ponuklo len opravit alebo odstranit a pri oboch moznostiach zase vyskocil ten isty problem. Potrebujem to kvoli pozeraniu filmov do TV a v catalyste dam klonovat obraz. Vidim to tak, ze s Catalystom a aj s pozeranim filmov na TV som skoncil nadobro. Jedine zeby som preinstaloval win
btw: ten upadte je z jula 2007 tak neviem preco mi to zacalo blbnut az teraz. Je to presne tento