Pekný pondelok prajem borci..

Mám taký problém..Z nejakého dôvodu mi padol celý systém android v tablete..Neviem čo sa s ním mohlo stať..Keď som videl, že začal akosi blbnúť, tak som všetko zmazal a dal som obnoviť tablet do továrenských nastavení..Avšak na druhý deň začal byť problém rovnaký pritom v ňom ani nebolo skoro vôbec nič také nainštalované ani dané iné súbory..Iba nejaké aktualizácie z GooglePlayu..A tak som dal tablet znova obnoviť do továrenských nastavení, no bohužiaľ mi už vôbec nenaskočil systém..Nabehlo logo výrobcu tabletu a potom sa tam už len donekonečna zobrazuje preblikávajúce logo android ako keby sa chcel zapnúť, no môžem čakať aj dve hodiny a nič sa nestane..A tak som trocha pátral, že čo spraviť..Našiel som kombináciu ako sa dostať do núdzového režimu tabletu..Dostal som sa do núdzového režimu, no keď som sa tam dostal vôbec som tam nevidel žiadnu ponuku v ktorej by som sa mohol pohybovať..Neviete mi prosím pomôcť ako ten tablet znova obnoviť do funkčného stavu..? Čo sa mohlo stať..? Je možné, že kompletne spadol celý systém a nedaj bože aj "BIOS" či ako sa to volá v týchto zariadeniach..? Budem rád, ak by ste mi akokoľvek pomohli..Nemám tam žiadne dáta, takže mi je jedno čo sa všetko zmaže..Bol by som len rád, ak by som ten tablet znova mohol používať..

Ďakujem Vám veľmi pekne..

S pozdravom Matúš..