Zdravím.
Hral som sa na PC. Zrazu mi pár krát blikla obrazovka. Chvílu nato mi pc uplne zamrzol (alt + f4 ani ctrl+alt+del nereagovali). Restartoval som ho. Pri zapínaní ma nepustilo dalej ako po obrazovku kde je animácia so snakom win 7 a nápisom Starting Windows. Tam PC zamrzol a nedalo sa s nim nic robit.
V Biose mam na modrom pozadí zvislé prerušované čiari po celej obrazovke. Pri zapínaní pc, tam kde ukazuje velkost pamätí a podobne veci (čierna obrazovna s bielim písmom) je biele písmo ako keby s vypálenými pixelmi na LSC (s monitorm nieje nic napojil som ho na notebook a isiel).
PC sa mi podarilo zapnút v safe mode. Obnovil som system o dva dni dozadu ale nepomoholo. Pokúsil som sa win preinstalovat. Instalácia prebehla cela az do konca. Ked sa však pc posledný krát restartoval, ostal zamrznutý opäť na obrazovne s napisom starting windows.
Skúsil som nainstalovať win xp ktorý isiel (tie ciari v biose a poškodene pismo pri zapínaní tam ale boli stale). Opäť som tam skúsil dať win 7 ale s tym istym vysledkom ako predtým - zamrzlo to na starting windows.
prosim pomôžte som zúfalý
|