Zdravim, prosim o radu. Tuto Sobotu som prepajal s kamaratom disk, pretoze jemu padol system a potreboval stiahnut data z C: na moj disk, potom format...atd. Problem nastal pri prepojeni akonahle som pripojil jeho IDE disk k mojmu SATA, PC vobec nechcelo nabehnut. Po zapnuti ostane len cierna obrazovka a nic. Najprv padlo podozrenie na zle kontakty ale spravili sme to x-krat a nic. Potom som pozornost upriamil na zdroj, ale CD-rom funguje, aj disky hucia ale PC nie a nie nabehnut. Myslim ze som nejak \"odpalil\" maticnu dosku... mam otazku ci sa to moze stat obycajnym prepojenim diskov, resp. co sa mi este mohlo poskodit (procesor,grafika...) a ci je moznost ze doslo k poskodeniu disku(ov) Za kazdu radu budem velmi vdacni.
BTW: po zapnuti, nabehne napatova LED, CD rom funguje, ventilator na CPU tiez, disky hucia, klavesnica nesvieti...
BTW2: kamaratovi nexcel nabehnut system lebo ho asi zle resetol no urcite mal v nom nejake virusy (nemal antivirak ani nijaku ochranu) alebo trojany a sem tam mu vyskocilo okno LOCAL AUTHORITY NT...System 32 ...bla bla a o 60 sek mu resetlo komp
|