Nejde admin :(No presuval som forum, konecne sa mi to podarilo, ale ked sa prihlasim do adminu, nenabehne, a ostane iba biela obrazovka. pls. neviete helfnut ako na to ? ale ak by som mohol poprosit napisat to trocha polopate ono mi to obcas dlhsie nezapina hm a skus sa prihlasit ako iny uzivatel...skus sa celym forom preklikat ci nie je este nieco poskodene...no a tak skus ci si nezabudol na adresar admin a zislo by sa keby si napisal konkretne ako a podla coho si to presuval no najprv som premiestnil cele forum z FTP potom som v subore config.php prepisal na : $dbms = 'mysql4';$dbhost = 'meno databazy poskytovatela;$dbname = 'meno databazy mojej;$dbuser = 'meno na pristup do databazy';$dbpasswd = 'heslo do databazy';$table_prefix = 'phpbb_';define('PHPBB_INSTALLED', true); dal som zalohu, a dal vse z MySQL na novy hosting ako co nejde to je iba admin, tam je ta biela obrazovka, ani len error nehodi a diakritika, ale to som ripal do lang_slovak no tak to fest neviem...skus ci nemas niekde zle nastaveny chmod...skus ho aspon dovasne(potom ho samozrejme zmen spet) nastavit v priecinku admin na 777...alebo to moze byt aj nejaky iny subor...spytaj sa na phpbb.cz tam su profici iste budu vediet ale ja som to robila presne tak isto a fsetko vpoho tam som sa uz pital, zatial bez uspechu, nechapem v com je chyba btw: moze byt v tom ze na hostingu musim mat stranky v priecinku www? Ako mam plateny, a cely web ma byt v tom priecinku. proste na no este skus jednu vec neviem ci si to robil...ked exportujes tu povodnu databazu a vznikne ti textový subor,otvor ho,stlac ctrl+H a nahrad vsetky vyskyty nazvu tvojej predchadzajucej domeny xyz.sk na novu domenu asdf.sk,az potom ju importuj na novy webhosting. btw: moze byt v tom ze na hostingu musim mat stranky v priecinku www? btw myslim ze nie ...
Nejde admin :(
|