nefunguje zvukCawte nejde mi wobec zvuk na mojom pc , kad pojdem tam do nastaveni tak mi vsade pisem Bluetooth Audio...nevie jaky je to problem ? jasné, nainštaloval si si BT kľúč, riešenie je jednoduché: buď ako defaultné zvukové zariadenie vyberieš svoju zvukovku (ovládací panel -> zvukovké zariadenia -> záložka Audio a tam zariadenie pre prehrávanie zvuku (a aj ostatné)) alebo pôjdeš do správcu zariadení a tam proste bluetooth audio zakážeš jasné, nainštaloval si si BT kľúč, riešenie je jednoduché: buď ako defaultné zvukové zariadenie vyberieš svoju zvukovku (ovládací panel -> zvukovké zariadenia -> záložka Audio a tam zariadenie pre prehrávanie zvuku (a aj ostatné)) alebo pôjdeš do správcu zariadení a tam proste bluetooth audio zakážeš Pred tym ako som si toto precital so mpreinstalowal windows a zwuk mi nejde wobec zase a uz tam nepise Bluetooth advanced ale Bez prehravacich zarizeni a na nic sa neda kliknut .... pls poradte . No tak to si dobrý, teraz si musíš nainštalovať driver k zvukovke, ak si ho nainštaloval tak ho skús preinštalovať. Dúfam že si Win nepreinštaloval kvôli zvuku Ee nie len kvolu zvuku uz so mto planoval dlhsie ... ...
nefunguje zvuk
|