Navi12 - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 1 [ Vyhľadávanie našlo 20 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: tuke fei elektroenergetika


Odpovede: 0
Zobrazenia: 402


Zdravim,
chcel by som Vas poprosit o nejake rady/skusenosti. Chcel by som ist studovat elektroenergetiku na FEI TUKE. Zaujimalo by ma ci si absolventi vedia bez problemov najst pracu a aky je asi cca nastupny plat po skole. Takisto do akych firiem chodia bezne pracovat alebo ci si popripade zakladaj...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Ako vyriesit rovnicu


Odpovede: 0
Zobrazenia: 222


Zdravim,

chcel by som vas poprosit o radu ako zapisat riesenie rovnice v C.

t = ( s1/(v1+k) ) + ( s2/(v2+k) ) + ... ( sn/(vn+k) )

t,s,v poznam, mam zistit k, s tym ze pocet s,v moze byt od 1 do 1000 (1<= n <=1000) t.j. pocet zlomkov moze byt 100 alebo 200 az 1000.
(1 ≤ t ≤ 10^6), (1 ≤ s ≤ 1000), ...

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: Informatika


Odpovede: 6
Zobrazenia: 449


A myslite ze odbor inteligentne systemy na TUKE FEI je na pracu ako som vyssie popisal vhodny ?

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: Informatika


Odpovede: 6
Zobrazenia: 449


A najdu si tam uplatnenie aj ludia z cistej informatiky?

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: Informatika


Odpovede: 6
Zobrazenia: 449


Zdravim,
vedeli by ste mi poradit, ak vystudujem informatiku najdem si uplatnenie aj v priemysle?(napr. volkswagen, us.steel).Napr. pri zavadzani,udrzbe,prevadzke automatizovanych liniek,informacnych systemov,riadiacich systemov atd.
Vopred diky za odpovede.

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Java-kniha


Odpovede: 5
Zobrazenia: 377


a nieje lepsie popri uceni z netu sa ucit aj z knihy kedze tam to asi bude podbrobnejsie vysvetlene a bude toho viac ako v navodoch na nete ci?
No ona ta kniha niesu iba zaklady, je to celkom obsiahle ma takmer 700 stran

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Java-kniha


Odpovede: 5
Zobrazenia: 377


Ahoj,
chcel by som sa opytat ci sa oplati ucit javu z knihy: Java 8 vyukovy kurz, ked je uz novsia verzia javy?
Novsie vydanie knihy asi neni. Teda aspon som nenasiel.

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: Informatika TUKE


Odpovede: 1
Zobrazenia: 695


Zdravim,
niekto kto chodil/chodí na informatiku na TUKE ako by ste zhodnotili narocnost skusok z programovania ?? Hlavne prvy semester ma zaujima ?
Diky

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: elektroenergetika


Odpovede: 3
Zobrazenia: 224


odbor sa vola elektroenergetika a je to na technickej univerzite v Kosiciach

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: elektroenergetika


Odpovede: 3
Zobrazenia: 224


Zdravim,
chcel by som sa opytat nieco o odbore elektroenergetika. Zaujimalo by ma ci sa da s tymto odborom po vysokej skole bez problemov najst praca. Ci sa da popri studiu najst nejaka praca v odbore. A aky asi priblizne plat dostava absolvent tohto odboru.
Diky za odpovede.

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: C


Odpovede: 3
Zobrazenia: 255


Zdravim mam takyto kod:

while (scanf ("%lf\n",&inserted)!=EOF)
{
if()
{
printf("\n");
printf("%.2lf is invalid!\n",inserted);
return 1;
}
total+=inserted
}

Ako mam zapisat do if() podmienky aby sa telo if vykonalo len vtedy ak aspon jedno z cisiel nacita...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Funkcia scanf


Odpovede: 5
Zobrazenia: 468


a

// Spojený príspevok 04.11.2017 22:52

Diiky moc mam to :) musel som to spravit trocha inak ale princip som pouzil rovnaky :) // Spojený príspevok 05.11.2017 13:53 so zarazkou:
nacitava cisla pokial nedostane -1; stale odcita to cislo od something, pri zapornych pripocita to cislo a pri -1 pri...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Funkcia scanf


Odpovede: 5
Zobrazenia: 468


// Spojený príspevok 04.11.2017 22:05


⋅ pouzijes zarazku - nejaku hodnotu, ktora ti oznaci koniec
⋅ EOF - ale uz koncis so vstupom sa mi zda
⋅ pokial sa ti da nacitat cislo nacitavas
⋅ na zaciatku je pocet cisel

dalo by sa to este aj s bufferom
Moho...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Funkcia scanf


Odpovede: 5
Zobrazenia: 468


Zdravim,
potreboval by som pomocou funkcie scanf (mozno sa to pomocou toho ani neda to neviem :D)nacitat viacero hodnot do premennych/poľa. Problem je v tom ze ja neviem kolko hodnôt uzivatel zada moze zadat 1 cislo ale aj 6 cisel. skusal som to takto: scanf("%lf %lf", &b,&c); ale ...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Robot Karel


Odpovede: 18
Zobrazenia: 1562


aha :) jasne diky moc uz mi to doplo, nieje to ani take tazke ako som myslel :DD

// Spojený príspevok 22.10.2017 16:46

uz by som to mal byt schopny urobit :D

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Robot Karel


Odpovede: 18
Zobrazenia: 1562


nenapada mi nic ako to riesit :( ,preto tu pisem kvoli nejakej rade aby som sa vedel od nieco odpichnut :D

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Robot Karel


Odpovede: 18
Zobrazenia: 1562


ako po riadkoch ?? :D

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Robot Karel


Odpovede: 18
Zobrazenia: 1562


focko píše:
to je to prve zadanie, ze?


ja mam 11 zadanie, ale 1 a 11 zadanie su takmer rovnake akurat sa to triedi do inych stran

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Robot Karel


Odpovede: 18
Zobrazenia: 1562


// Spojený príspevok 22.10.2017 15:01

focko píše:
informatik z TUKE?

jj, nejaky napad ?? :D

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Robot Karel


Odpovede: 18
Zobrazenia: 1562


Zdravim, neviete niekto ako v robotovi karlovi spravit program tak, ze mam na zaciatku vytvorene stlpce zo znaciek roznej velkosti a robot ich ma zoradit od najnizsej po najvyssiu. Ale nemôzem pouzit premenne. Dakujem za kazdu radu.
Stránka: 1 z 1 [ Vyhľadávanie našlo 20 výsledkov ]




© 2005 - 2021 PCforum, edited by JanoF