[ Príspevkov: 8 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
NapísalOffline : 02.12.2010 14:43 | Nakupny kosik

Ahojte skusam si vytvorit kosik, ale neviem sa pohnut resp. neviem zapisat udaje s pola do session a potom ich vypisat.

Kód:
//produkty

$sql = MySQL_Query("SELECT * FROM produkty ORDER BY ID");
while ($r = MySQL_Fetch_Array($sql)) {
$cena = $r['cena'];
$id = $r['id'];

echo "<form action='index.php' method='POST'>";
echo "<input type='hidden' name='id' value='$id'>
echo "<input type='hidden' name='cena' value='$cena'>
echo "<input type='text' name='ks'>";
echo "<input type='submit' name='kupit' value='kupit'>";
echo "</form>";
}

//pridanie do kosika
if($_POST['kupit']) {
$id = $_POST['id'];
$cena = $_POST['cena'];
$ks = $_POST['ks'];

$tovar = array (
'id' => $id,
'cena' => $cena,
'ks' = $ks
);

//a teraz by som potreboval $tovar vlozit do $_SESSION['kosik'][] = $tovar;
//a potom nejako ten session vzpisat ako obsah kosika, viete ma niekto nakopnut ? neviem si rady. dakujem
}


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nakupny kosik

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 02.12.2010 15:00 | Nakupny kosik

skusal si a j daco hladat? :)

http://www.pcforum.sk/uzitocne-a-casto- ... tml#456286


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
Napísal autor témyOffline : 02.12.2010 15:10 | Nakupny kosik

Hej to som pozeral ale to je objektovo to sa mi nepaci ... urobil som toto

Kód:
$_SESSION['kosik'][] = $tovar;


a yrejme to do pola ulozilo ale ked to dam vypisat takto ...

Kód:
<?php
        foreach ($_SESSION['kosik'] as $index => $hodnota) {
        echo "$index"<br />";
        }
        ?>


vypise len cisla od 0 - 5 kolko je poli asi ako mam vypisat napriklad id pod seba ?


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Nakupny kosik

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 02.12.2010 15:16 | Nakupny kosik

jtomcik, nemyslíš že by bolo fajn keby si sa OOP naučil? Nerozumiem ako môžeš vôbec uvažovať o vytvorení eshopu ak nechápeš objektovo orientované programovanie.. Radšej ani nechcem vidieť zdroják...


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
Napísal autor témyOffline : 02.12.2010 15:22 | Nakupny kosik

OOP NIE ! Nepotrebujem vytvorit eshop. Pomozete alebo budete len mudrovat ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nakupny kosik

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 02.12.2010 15:26 | Nakupny kosik

a ty budes pindat ked ti niekto chce poradit alebo si nieco nastudujes? ... co kedby si v tom cykle skusil vypisat $hodnota.... je logicke ze ti vypisuje cisla... nastuduj si aspon zaklady

// pridané po 1 minúte od posledného príspevku

nie som mod, ale navrhujem ti, aby si v buducnosti zvazil slova, lebo ti fakt nikto nepomoze

// pridané po 1 minúte od posledného príspevku

a keby si si pozrel ten kod poraidne tak by si videl ako autor polozky vytvara a ako vypisuje


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
Napísal autor témyOffline : 02.12.2010 15:26 | Nakupny kosik

"co kedyb si v tom cykle skusil vypisat $hodnota" => toto je rada, ostatne su vase pindy. DAKUJEM venujte sa veci, a nie tomu co kto vie ... majte sa.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Nakupny kosik

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 02.12.2010 15:31 | Nakupny kosik

nechápeš...

z kódu vyplýva, že máš nejakú tabuľku plnú produktov a robíš nákupný košík. WTF robíš ak nie eshop?

a ďalšia vec - osobne považujem nasmerovanie dotyčného správnym smerom za OMNOHO hodnotnejšiu ako obyčajné napísanie kódu v štýle "toto urob". Ale pre mňa za mňa, ak to berieš takto, rob si to ako chceš, čo len chceš.

Neboj sa, ja ti už "pindať" ani radiť nebudem, pekný deň.


_________________
C#, PHP, ...
 [ Príspevkov: 8 ] 


Nakupny kosik



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nákupný košík

v Ostatné

4

507

14.03.2008 21:38

HAE07

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nakupny kosik

v PHP, ASP

16

1868

30.07.2010 16:21

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

jednoduhý nákupný košík

v PHP, ASP

24

1387

26.03.2008 0:53

wotan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nakupny kosik cez session

v PHP, ASP

15

786

21.06.2010 18:57

jtomcik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP kosik div

v PHP, ASP

5

238

23.09.2012 13:00

killer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

e-shop - kosik > problem

v PHP, ASP

2

266

16.01.2009 20:27

stenley



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF