[ Príspevkov: 15 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Na co je to dobre?

Registrovaný: 16.01.08
Prihlásený: 27.03.13
Príspevky: 646
Témy: 144 | 144
Bydlisko: Žilina
NapísalOffline : 19.12.2008 11:55 | Na co je to dobre?

Caute,
teraz sice nemam problem, natrafil som v kode na citanie RSS na nieco taketo:

Kód:
echo str_replace('hxaxh','a',"<font style='font-size: 12px;'><hxaxh target=_blank href ='www.stranka.sk'\>STRANKA</hxaxh></font>");


je mi jasne co to robi, len nechapem preco povodny autor kodu nepouzil proste:

Kód:
<font style='font-size: 12px;'><a target=_blank href ='www.stranka.sk'\>STRANKA</a></font>


Dufam, ze to nie je zbytocny topic, no rad by som to fakt vedel.

DIK.


_________________
Mac Book Pro 15.4", CPU: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz, RAM: 4GB DDR3, HDD: 500 GB, VGA: 512MB GDDR3, OS: Mac OS X Lion; Mobil: HTC ONE S
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Na co je to dobre?

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 19.12.2008 13:02 | Na co je to dobre?

Autor kódu chce buď zbytočne zaťažiť server, alebo nevie ani php ani html... je to blbosť takto zapisovať, čiže na to zabudni čím skôr ;)


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 19.12.2008 14:52 | Na co je to dobre?

autor chcel skryť link.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
NapísalOffline : 19.12.2008 15:08 | Na co je to dobre?

nechapem ako ze ho chcel skryt? sak aj tak by som ho videl :-/


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 19.12.2008 15:18 | Na co je to dobre?

No pokiaľ správne z tej témy mi nič konkretneho nevyplýva ale keby som nahradzoval hxaxh za A tak určite by som chcel v originály zatajiť to A


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Na co je to dobre?

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 19.12.2008 15:20 | Na co je to dobre?

Ale je to hlúposť, Tominator nevymýšľaj... proste autor robi hlúposti... zabudnite všetci na to.. aj autor by mohol :)


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
NapísalOffline : 19.12.2008 15:21 | Na co je to dobre?

ako ze v orig. ? sak orig php vidis iba ty a na stzranke ti to aj tak vypluje a takze? :?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.08
Prihlásený: 15.05.15
Príspevky: 884
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 19.12.2008 15:23 | Na co je to dobre?

Ku klientovi by sa aj tak odoslalo
Kód:
<font style='font-size: 12px;'><a target=_blank href ='www.stranka.sk'\>STRANKA</a></font>
takze ziadny zmysel v tom nevidim. ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Na co je to dobre?

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 19.12.2008 15:30 | Na co je to dobre?

podla mna by mohol max-m napisat, kde presne to bolo uvedene ;)


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 19.12.2008 15:31 | Na co je to dobre?

No mne logicky vyplíva že keď chce niečo nahrádzať tak musí z niečoho nahrádzať. Pokiaľ HTML kód vytvoril v tom istom súbore kde to nahradzuje tak je asi hlúpi ale pokiaľ to z nekadiaľ číta (template, XML, čokoľvek) tak sa snaží utajiť A


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Na co je to dobre?

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 19.12.2008 15:47 | Na co je to dobre?

mojko, ale on to rovno echuje... a čo sa stane, keď echneš náhradu dačo "verejného" za dačo "tajné" ?


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Na co je to dobre?

Registrovaný: 16.01.08
Prihlásený: 27.03.13
Príspevky: 646
Témy: 144 | 144
Bydlisko: Žilina
Napísal autor témyOffline : 19.12.2008 23:27 | Na co je to dobre?

takze podla vsetkeho je to nejaka blbost (uprimne, aj som si to myslel, pretoze som v tom nevidiel fakt ziadny zmysel.

Blackshadow píše:
podla mna by mohol max-m napisat, kde presne to bolo uvedene ;)


kde presne?

tu je komplet kod originalu (okrem slovenskych vyrazov) na citanie RSS:

Kód:
<?php
    function parse_rss($f) {
       $xmlfile = fopen($f, 'r');
       if (!$xmlfile) die('Nemôžem otvoriť XML súbor');
       $readfile = fread($xmlfile ,40000);
       $parsefile = eregi("<item>(.*)</item>", $readfile ,$arrayreg);
       $filechunks = explode("<item>", $arrayreg[0]);
       $count = count($filechunks);
       echo '<font face=verdana><ul>';
       for($i=1 ; $i<=$count-1 ;$i++) {   
          ereg("<title>(.*)</title>",$filechunks[$i], $title);
          ereg("<link>(.*)</link>",$filechunks[$i], $links);
          ereg("<description>(.*)</description>",$filechunks[$i], $description);
         $title_n=iconv("CP1250","UTF-8",$title[1]);
         $description_n=iconv("CP1250","UTF-8",$description[1]);
          echo str_replace('hxaxh','a',"<li><font style='font-size: 12px;'><hxaxh target=_blank href ='$links[1]'\>".$title_n."</hxaxh></font>");
          echo "<br><font color=gray style='font-size: 10px;'>".$description_n."</font></li>";
       }       
    }   
    echo '<h1>Titulok</h1>';
    $xmlfeed = 'http://rss.nieco.sk/rss/rss.asp?blablabla';
    parse_rss($xmlfeed);
    ?>


Blackshadow>> moze byt ? :)


_________________
Mac Book Pro 15.4", CPU: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz, RAM: 4GB DDR3, HDD: 500 GB, VGA: 512MB GDDR3, OS: Mac OS X Lion; Mobil: HTC ONE S
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Na co je to dobre?

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 20.12.2008 11:14 | Na co je to dobre?

jj... a teraz vazne neviem naco to tam je :D
nemohol by to hned echovat ? len s tym, ze tam dosadi link[1] a $title_n ?


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 20.12.2008 11:16 | Na co je to dobre?

podľa mňa keby si videl XMLko tak by si pochopil (aj ja)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Na co je to dobre?

Registrovaný: 16.01.08
Prihlásený: 27.03.13
Príspevky: 646
Témy: 144 | 144
Bydlisko: Žilina
Napísal autor témyOffline : 20.12.2008 11:19 | Na co je to dobre?

Tominator>> no, ono to nie je stavane na nejake konkretne XML ale je to take "univerzalne".


_________________
Mac Book Pro 15.4", CPU: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz, RAM: 4GB DDR3, HDD: 500 GB, VGA: 512MB GDDR3, OS: Mac OS X Lion; Mobil: HTC ONE S
 [ Príspevkov: 15 ] 


Na co je to dobre?



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vyberám dobre ?

v PC zostavy

14

333

18.08.2014 11:34

dark_globe

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pojde Dobre ??

v PC zostavy

15

502

25.07.2007 16:43

Tomas1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

dobre postavene?

v PC zostavy

5

354

10.03.2011 22:27

brmbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyberam dobre ?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PC zostavy

48

1891

31.07.2009 17:58

oliver1024

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Dobré SEO?

v Internetový marketing, SEO, reklama

9

955

26.09.2008 18:19

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Potrebujem dobre tipy ;)

v PC zostavy

10

353

16.10.2010 21:20

Riley71

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vybral som dobre?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PC zostavy

40

342

16.04.2013 6:56

DJ46

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

stare ale dobre

v Počítačové hry

18

432

29.07.2012 19:45

DJ46

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kúpil som dobre?

v PC zostavy

10

357

18.08.2013 19:26

liqua1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

dobre poskladane PC ?

v PC zostavy

6

435

12.07.2009 13:02

dixi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Jakies dobre proxy

v Sieťové a internetové programy

5

636

31.03.2007 12:27

Numline1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Dobré moviemaking programy!

v Grafické programy

3

350

31.08.2014 20:23

Marcoso

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Dobré C++ IDE ?

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

8

299

03.10.2012 17:50

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

je to dobre?

v Pamäte

3

363

06.09.2007 20:01

Tomas1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Je toto dobre?

v PC zostavy

12

481

25.06.2008 15:35

Qpkqkma

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sú myši Trust dobré?

v Ostatné

22

836

26.05.2009 0:06

f4r0



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF