Myška za cca 20 - 30€Zdravim, nejak som stratil prehlad na dnesnom trhu s myskami a preto by som potreboval nejaku poradit. Cena 20 - 30€, nepotrebujem 150 tlacitok, najlepsie cierna/tmava, vyuzivana bude prevazne na pracu s grafikou a raz za uhorsky rok aj na csko (takze urcite nieco presnejsie co sa senzoru tyka). Vopred dakujem... Logitech G400. Pohybuju sa cca v tej cene. suhlasim G400. padne rovno do ruky. mam ju teraz asi mesiac a lepsie som si nemohol vybrat G400 som mal v ruke, myslim si ze super mys na svoju cenu, ak chces nieco lacnejsie tak A4 Tech XL750 by nebola od veci... Dik za rady, zoberiem teda tu g400. Vyzera celkom spolahlivo, dufam, ze posluzi dobre Nieco spolahlivejsie by si hladal tazko a marne priklanam sa k g400 G400 jednoznacne...bratranec ma uz druhu a je spokojny Ja osobne som za G 400, ale nepride mi ako dobra vizitka, ze ma uz druhu možno že to myslí tak že má napr. PC a notebook a že má dve myši:D ale inak z G400 hrávam od FPS cez MMO hry... všetko:D inak po nainštalovaní Logitech Gaming Softveru som dostal World of Warcraft až do levelu 10 zadarmo:D + nastavovanie profilov ...
Myška za cca 20 - 30€ |