MX518 vs Side WinderMx 518 pozna asi kazdy ta druha je http://www.alza.sk/herni-mys-microsoft-sidewinder-mouse-1-0-cerno-cervena-d82743.htm Zaujima ma co ma caka ked ju dostanem ako Bulk a ktora z nich je vhodnejsia.MX518 ma udajne lepsi(rychlejsi) snimac.Je mi jasne ze su to herne mysky, vyuzijem to prevazne na wow na ktore staci asi kazdy co ma aspon 5 tlacidiel.Ale jemozne ze budem hrat aj CS kde je 518 vhodnejsia, ale zase, je to tak moc citit? Z pohladu laika pripadne poloprofesionala? Rozhodujem sa medzi tymito, lebo maju podobnu cenu(sidewinder je sice Bulk) ale tiez sa mi paci G5 co je ale kusok drahsia mys. tak uprimne.. na wowko ti staci hocico, tam predsa nepotrebujes mat co najpresnejsiu mysku. na to ti mysku za 1500 netreba ine to je uz pri CS... najvacsi rozdiel co pocitis je prechod z klasickej mysky povedzme na mx518...tam je obrovsky rozdiel. aky je prakticky rozdiel medzi sidewinderom a mx518 ti neviem povedat, ale z osobnej skusenosti s mx518 ti mozem odporucat logitech.. problem pri myskach je ale ten, ze nie kazda ti musi sadnut do ruky idealne by bolo keby si si mohol vyskusat aspon na dotyk obe ako ti sedia, pripadne aj vyskusat pokial by bola taka moznost (aspon v obchode poziadat o predvedenie). ono totizto snimac mozes mat hocijaky, ale zalezi na tom ako sa ti s ktorou pracuje je mi jasne ze ne wow nepotrebujem nic z toho.Chcem ale nieco svyssim profilom a znackove, nerad to mennim kazdy mesiac mno ako vravim, ja som s tou svojou mx518 spokojny uz nake 2 roky, takze ti mozem odporucit tu a sidewindera nema nikto? cital som nejake recenzie, udajne ma lepsi snimac ako G9, ale na 518 a Diamondback sa to nechyta. A ako su na tom mysky od mrkvosoftu vo vseobecnosti ? tak tie lacnejsie od microsoftu nestoja za nic, s tymi drahsimi vsak skusenost uz nemam... ono osobne tu znacku moc v laske nemam, takze som voci nej trocha skepticky, ale verim ze to moze byt dobra mys aj sidewinder ...
MX518 vs Side Winder
|