Citácia:
ale to je uplne jedno, to s tym nema nic spolocne
Odkedy? Imho to o niečom vypovedá. Nevedel som, že vývojári patria už pod BFU, ktorí používajú 5 programov a tým to končí.
Citácia:
ze si myslis, ze cim dlhsie zapnuty tym to je na windows povedzme vacsia zataz a skor sa odsere
Toto hádam žartuješ

Citácia:
Chces mi povedat, ze kazdy den nainstalujes aspon 5 novych programov, ano?
Niekedy aj viac, niekedy menej. Mesačne sa ale bežne na mojom pc prestrieda okolo 20 nových programov, ktoré som chcel povedzme vyskúšať. Taktiež niektoré programy nezvládajú automatickú aktualizáciu samého seba, čiže tie treba odinštalovať a nahodiť novú verziu. Vyjde nový developerský nástroj, tak ho minimálne otestujem.. Nevravím, že každý deň 100 nových softov, ale nepatrím práve medzi ľudí, ktorí by nahodili pár programov a hotovo

Citácia:
Ked mam cerstvo nainstalovany win, tak boot samotneho windowsu trva mozno 2-3 sekundy. Po nainstalovani programov cca 10 sekund.
3 sekundy na 10 môže byť spôsobené ďalšími vecami, napríklad aktualizáciami systému atď. Ale 10 sekúnd je ešte viacmenej v norme. Na toto fórum chodia ľudia, čo riešia 5 minútový boot, nie spomalenie o pár sekúnd a už zatracovať celý OS...