1920x1080 je podľa mňa na 22 palcový monitor veľa. Ja som pred asi dvoma mesiacmi niekomu kupoval Samsung 2243BW (pozor, nie NW, ale BW) - má dobré možnosti polohovania, dobré rozlíšenie a vtedy stál do tých 160€. Teraz ho už nikde nevidím a v alze majú za tú cenu iba 2243NW - ten nemá digitálny vstup a nemá ani také polohovacie možnosti.
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Tak úprimnú sústrasť - kolega má 15,4" 1980x1200 HP notebook a keď to vidím, je mi do plaču... nie preto, že by ma to trápilo, ale moje oči trpia
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
joj robí sa mu na tom príjemne 1 zle som to napísal 2. istý nedobrovoľný dvojzmysel páchne ... mne vyhovuje 1280x800 na 15,4" ) ale na 21" full HD je v pohode
_________________ ASUS PRIME B550M-A, AMD Ryzen 5 5600, SilentiumPC Fera 3, 2x8GB DDR4 G.SKILL 2x8 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 Trident Z RGB, ASUS Dual RX 6650 XT, Fractal Define Mini C TG, Samsung EVO 970 1TB NVMe, Logitech G305, Logitech K360, iPhone 12 Mini