toto je len taky maly case mod cakam na veci este ale chcem sa poradit preto pišem totu screeny vam poradia

cakam este na podsvietene ventilatory zelene 2x 80mm že ich dam za chladič CPU potom chcel by som dokupit neon zeleny a este nevete aka farba pasne ku zelenej?

a aj bocne plexi by som urobil len nevem ci mam dat skoro cele alebo prednu časť nechat železnu

a len zadok no a este predny otvor na vventilator by som sa chcel spitat ako ho napasovat do už predrobenej mriežky samozrejme mriežku vylomim a niečo už tam nahodim

nevete co?

ci mam dat nasavanie vzduchu na bok? ...

a nejake rady na tie kably? pls poradte nieco zacal som možno pred dvoma tyždnami a jedine tie LEDky a aj to som ich neurobil ja ale bratranec od neho mam case no ale ja som tam domontoval rezistory spinač a dal som novy vodič niektore LEDky ktore nešli som vymenil ...

male upravy ale zabrali vela casu lebo nemam mikropajku

no už mam ale neskoro

no
toto je moja benda z predu na dalsom obtrazku sa pozrite kde mi ide mriežka na fan

tak takto vyzeraju ledky a mrežka neviem ako to a ci to tam ide:)

toto je case zvnutra kable pls poradte tam mam chladiš Arctic cooling freezer 7 pro na grafiku fan lebo pasivny nechladil ale teraz v poriadku a za chladičom pod zdrojom mam dva fany 60 mm ktore boli povodne nasmerovane na HDD dal som ich tam len tak aby odfukovalo teply vzduch no a tam som si objednal tie 2x 80mm podsvietene fany no ale ako vidite emam to tam rovne ale len taky schodik to tiež nevem ako vyriešiť tak napady sem

tu su LEDky z vnutra...

nfm nieje to velmi odborna pravca ale idu:) su pripojene na 5V pin rezistory 2x 20 ohm paralelne a spinačik... vypnut zapnut

akože v tme ale nfm dam tu neskor v uplnej tme

tu vidite tie 2 60mm fany a aj ten schodik tie diery urobim až potom ked mi dojdu fany ale ten scodik ma sere:)

stary comp ohhodnotte si to šlo k lepšiemu
diky fakt za veškeru pomoc thx