vdaka za odpoved
ako to myslis s tym netom? na co vsetko ho treba? iba an veci ako pocasie, mail a tak alebo aj telefon stale pyta pripojenie ked niesi pripojeny? myslim ci ta neotravuje neustalym pripajanim..
ta vydrz s tym ratam, to je v tejto kategorii asi klasika myslim.. ci su aj smartfony s dlhsou vydrzou?
ja mam teraz Samsung Omnia. Nehovorim ze je to zly telefon ale nepaci sa mi tam Windows Mobile, klavesnica je dost biedna an pisanie sprav preto pouzivam este Nokia E65 vylucne na pisanie SMS taktiez s O2.
A ako to je s podporou aplikacii? Je ich dostatok? Pripadne ako sa instaluju? Iba cez PC alebo sa daju aj z Android Marketu?
Ohladom toho Desire - Z - myslis ze by ten procak bolo moc poznat? pripadne mozno by mal dlhsiu vydrz, myslim ze aj ked som to porovnaval na stranke HTC tak mal o neakych 100mAh tusim slabsiu baterku a vydrz kapanek dlhsiu ale to su detaily uz.. Ked smarzphone tak asi lepasie so silnejsim procakom.
Ozaj a co spracovanie telefonu? Myslim materialy ci to nieje neake labilne alebo tak..