http://www.mp3.sk/sony-xperia-s-lt26-an ... 03846.htmlCenovo lepšia, fotoaparát lepší a tých 0.2GHz podľa mňa oželíš... Počul som že Z a SP majú horšie displeje ako ich predchodcovia.
Je to na tebe, ja vlastím Xperia S a som veľmi spokojný tak ak sa pre ňu rozhodneš tak dúfam že sa budeš z nej rovnako tešiť ako aj ja.
Po aktualizacií na JB je veľmi svižná a plynulá. Sony si ten systém veľmi dobre vyladili. Podľa mňa najlepšie vyladený build až po stock androide.
Každopádne aj ten HTC one X stojí tiež za zmienku. Tegra 3 je veľmi kvalitný chipset(Vlastním Nexus 7 a stále slintám nad výkonom), i keď som počul že HTC si ho moc neprispôsobilo ale tomu nejak neverím.
Samsung S3 - Nemám rád TouchWiz(Viac mi vyhovuje Xperia Timescape UI, stock UI alebo proste HTC Sense), takže ja osobne by som do Samsungu nešiel bez rootu.
Každopádne sám si už teraz urobil veľmi kvalitný výber high-end zariadení.
Hádam ti môj názor a skúsenosť pomôžu.
Mimochodom čo sa týka výkonu tak na všetkých spomínaných zariadeniach si zahráš High graphic hry ako Dead Trigger, ShadowGun, Modern Combat 4, Asphalt 7 alebo proste klasický Angry birds.