Ahoj, prejdem rovno k mojím otázkam čo mám na vás.
niesom nijaký expert na hardware či niečo podobné ale chcel by som sa vás spýtať či je možné postaviť nejaký mini herný pc do 300 € alebo bude lepšie ak zainvestujem 450-500€
Som hráč Counter-strike:Global Offensive nič iné nehrám, nič iné v pláne hrať nemám
Bohužial moja stará kalkulačka tahá gočko na cca 45 fps aj to s neskutočnými dropmi a keďže je škola nebudem mať nijakú extra brigádu aby som si zarobil viac.
Hneď ako vyšlo cs:go tak som ho hral, čiže je to už rok ale už mi tie dropy fps začínajú liezť na nervy.
čím dalej tým horšie.
chcel by som nejaký ten low end pc čo by to dalo aspoň na stálych 150 fps.
Moje detaily v hre sú Very Low a low all..
Ďalej by som chcel klasicky surfovať po nete, kukať LiveStreamy ( net mám dobrý) ale na mojej kalkulačke aj tak občas lagujú lebo to proste nestíha

Ak by bol niekto tak dobrý a poskladal mi niečo od 300 dám do 400 € a ak by za takú cenu nebolo nič extra tak by som potom počkal až našetrím.
Upgrade snáď ani dávať nebudem veď to csko zas nič extra nepotrebuje

Counter-Strike:Global Offensive
Minimum System Requirements:
CPU: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better
RAM: 1GB XP / 2GB Vista
VGA: Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 3.0
http://gamesystemrequirements.com/HDD: At least 7.6GB of Space
Note: Mac System Requirements: OS: MacOS X 10.6.6 or higher Processor: Intel Core Duo Processor (2GHz or better) Memory: 2GB RAM Hard Disk Space: At least 7.6GB of Space Video Card: ATI Radeon HD 2400 or better / NVidia 8600M or better
Odo mňa všetko, počkám na odpovede Ďakujem