[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.08.16
Prihlásený: 26.08.16
Príspevky: 2
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 26.08.2016 19:40 | MICROSOFT .NET FRAMEWORK

nevie niekto čím to môže byt? alebo čo by som mal urobit ked dam continue tak to zas urobí včera to išlo a dnes ked sa mi dali aktualizacie už to nejde
https://ctrlv.cz/GCRp
DETAILS:See the end of this message for details on invoking
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** Exception Text **************
System.AccessViolationException: Attempted to read or write protected memory. This is often an indication that other memory is corrupt.
at League_of_Legends_MultiTool_v1._7.usehook.Memory.ReadMemory(IntPtr address, Byte[] buffer, Int32 size)
at League_of_Legends_MultiTool_v1._7.usehook.Memory.ReadInt32(IntPtr address)
at League_of_Legends_MultiTool_v1._7.usehook.Memory.GetAddress(IntPtr baseAddress, Int32[] offsets)
at League_of_Legends_MultiTool_v1._7.usehook.Memory.GetAddress(String moduleName, IntPtr baseAddress, Int32[] offsets)
at League_of_Legends_MultiTool_v1._7.usehook.Memory.GetAddress(String address)
at League_of_Legends_MultiTool_v1._7.Form1.sySrEyhmx(Object , EventArgs )
at System.Windows.Forms.Timer.OnTick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Timer.TimerNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
Assembly Version: 4.0.0.0
Win32 Version: 4.6.1076.0 built by: NETFXREL3STAGE
CodeBase: file:///D:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/mscorlib.dll
----------------------------------------
League of Legends MultiTool v1.7
Assembly Version: 1.0.0.0
Win32 Version: 1.0.0.0
CodeBase: file:///D:/Users/Martin/Desktop/League%20of%20Legends%20MultiTool%20v1.9.exe
----------------------------------------
System.Windows.Forms
Assembly Version: 4.0.0.0
Win32 Version: 4.6.1055.0 built by: NETFXREL2
CodeBase: file:///D:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
----------------------------------------
System
Assembly Version: 4.0.0.0
Win32 Version: 4.6.1075.0 built by: NETFXREL3STAGE
CodeBase: file:///D:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
System.Drawing
Assembly Version: 4.0.0.0
Win32 Version: 4.6.1068.2 built by: NETFXREL3STAGE
CodeBase: file:///D:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
----------------------------------------

************** JIT Debugging **************
To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
application or computer (machine.config) must have the
jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
The application must also be compiled with debugging
enabled.

For example:

<configuration>
<system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>

When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
will be sent to the JIT debugger registered on the computer
rather than be handled by this dialog box.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
MICROSOFT .NET FRAMEWORK

Registrovaný: 10.10.06
Prihlásený: 22.01.17
Príspevky: 4283
Témy: 157 | 157
Bydlisko: Trnava
Vek: 34
NapísalOffline : 26.08.2016 19:54 | MICROSOFT .NET FRAMEWORK

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30135


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.08.16
Prihlásený: 26.08.16
Príspevky: 2
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 26.08.2016 21:02 | MICROSOFT .NET FRAMEWORK

A ked to furt píše?


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
MICROSOFT .NET FRAMEWORK

Registrovaný: 10.10.06
Prihlásený: 22.01.17
Príspevky: 4283
Témy: 157 | 157
Bydlisko: Trnava
Vek: 34
NapísalOffline : 26.08.2016 21:17 | MICROSOFT .NET FRAMEWORK

Odinstalovat, restartovat a znova nainstalovat.

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=51625


Online

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
MICROSOFT .NET FRAMEWORK

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 22.01.17
Príspevky: 14478
Témy: 65 | 65
Bydlisko: Žilina
Vek: 29
NapísalOnline : 26.08.2016 21:31 | MICROSOFT .NET FRAMEWORK

Načo ti to je dobré, keď aj tak za to dostaneš ban?


_________________
C#, PHP, ...
 [ Príspevkov: 5 ] 


MICROSOFT .NET FRAMEWORK



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ASP.NET

1

25

04.10.2016 13:31

brmbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Microsoft Backs Away From Bitcoin - Fortune

0

55

15.03.2016 14:27

Sizma9



Powered by phpBB 3.x.x © 2005 - 2017 PCforum, webhosting by WebSupport, secured by GeoTrust, edited by JanoF