Chcel by som sa spýtať či niekto mate tento telefón a aké máte s nim skúsenosti. Lebo sa mi nedarí nejako nájsť recenzie naňho a chcel by som si ho zobrať k novému paušálu. Hlavne či ma 3,5 mm vstup a aké WiFi siete podporuje Ďakujem
_________________ V lavo faza v pravo nulak, kto to neví ten je čurák. Psychologické reakcie davu sú na burze rovnaké, ako v divadle: Jeden zívne a zakrátko zívajú všetci. Jeden zakašle a hneď kašle celá sála Su chvile ked to chce hrusku. Na vsetky ostatne je tu vodka [/size]
je to totiz HTC Pure v T-mobilovskom kabate ..cize recenzie mozes hladat aj na HTC Pure lebo funkcie ma rovnake, len vzhlad je iny ..a osobne skusenosti s nim nemam ale mam MDA Compact IV (HTC Touch Diamond) no su to velmi odlisne telefony tak nvm...
Ako toto som videl Ale uz ho mam doma nema 3,5 jack ako som predpokladal aj ked tcko tvrdi nieco ine ...
Ale inak v celku v pohode telefon len ma stve ze neprehrava mp4 a mpeg formaty ani avi
_________________ V lavo faza v pravo nulak, kto to neví ten je čurák. Psychologické reakcie davu sú na burze rovnaké, ako v divadle: Jeden zívne a zakrátko zívajú všetci. Jeden zakašle a hneď kašle celá sála Su chvile ked to chce hrusku. Na vsetky ostatne je tu vodka [/size]