Málo miesta na diskuMám problém na disku C mám málo voľného miesta a na diku D ho mám dosť neviete ako by sa dalo pridať z disku D do disku C niekoľko GB ??? Mepoznáte nejáky program ??? tak toto programom neurobis, presmeruj blbiny co mas na C:/ /fotky, hudbu, videa/, na D:/ si vytvor zalozky /hudba, video, fotky/ a presmeruj to tam, najlepsie cez Total Commander, vsetky programy co si instaloval sa ti naistalovali do zlozky C:/Program Files, preto je najlepsie si vytrorit polozku s nazvom Programy na D:/, pri instalacii hociktoreho softu si vybrat polozku umiestnenia a vsetky programy istalovat tam nech ma OS priestor a nech sa ti zbytocne C:/ nezaplna a potom mas z toho taketo problemy krasny opis problemu, esteze si napisal pismenka diskov, lebo bez nich by sme boli strateny. napisat nieco ako OS, ci je to na jednom disku, alebo na dvoch, ako mas nastavene particie, ake maju velkosti a podobne, to ta ani nehne ze? urobíš to v pohode: Power Quest alebo EASEUS partition manager...môžeš robiť s PART čo chceš bez straty dát....čiže si zväčšíš C: na úkor D: ale o data tam neprídeš ...
Málo miesta na disku |