lavy reproduktor hra o nieco tichsieahoj, jedna sa o repro 2+1 Genius SW-V2.1 1250 kde lavy reproduktor hra asi o tretinu tichsie ako pravy. Ak by som to mal zapojene na pc, tak si zvuk vyvazim, ale ja to mam ku telke. Takze potreboval by som poradit ako to vyvazit. Napadlo mi zapojit odpor na pravy reproduktor a stisit ho na uroven laveho hmm? Skus ho otvorit a vycistit, ci nahodou membrane nieco nebrani (prach, ...) skus este skontrolovat zapojenie rezistor (odpor ) by som nedaval (okrem toho, velkost rezistora si nemozes len tak tipnut, mozno potenciometer) tento problem mas od zaciatku? nudzove riesenie - na TV nemas balanc? nemyslim, ze to bude prachom a pod., su pomerne nove, zapojenie som kontroloval a vselijako testoval, jednoznacne je to samotnym reproduktorom. takze rezistor neodporucate ok, ano tento problem mam od zaciatku, na tv mam balanc, ale ten je funkcny len pre vnutorne tv repro, uvazoval som aj nad potenciometrom, no neviem presne co je k tomu potrebne no vsak potenciometer = nastavitelny rezistor http://img690.imageshack.us/img690/4145/potencak.png Chcel som napisat, ze neviem aky typ. Vies mi poradit konkretny typ vhodny k tym geniuskam? ...
lavy reproduktor hra o nieco tichsie |